Economic Board Groningen: Webinar Ondernemersregelingen Coronacrisis

7 apr 2020Nieuws


De overheid heeft een pakket regelingen gerealiseerd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Welke regelingen zijn er? Voor welke regeling(en) kom jij als ondernemer in aanmerking? En hoe regel je de aanvraag voor zo’n regeling? Op vrijdagochtend 10 april gaan we door middel van een webinar (een live online sessie) dieper in op de regelingen en geven we antwoord op jouw vragen.

Het webinar is bedoeld voor ondernemers (zzp’ers en mkb’ers) uit de provincie Groningen en wordt georganiseerd door Economic Board Groningen in nauwe samenwerking met Eemsdelta/EZ, Groningen Seaports, Provincie Groningen en de EZ-afdelingen van de gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Midden-Groningen, Appingedam, Delfzijl en Oldambt.

Tijdens het webinar zal specialist Johan Smit (Smit Accountants in Delfzijl) stap voor stap uitleggen wat de ondernemersregelingen inhouden, voor wie ze bestemd zijn en hoe je er gebruik van kunt maken. Ook is het mogelijk om vragen te stellen tijdens het webinar.

Regelingen om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis
Wil je je alvast inlezen en zien welke ondernemersregelingen er zijn? Op de website van de KvK staan de regelingen toegelicht > https://www.kvk.nl/corona/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

Aanmelden
Je kunt deelnemen aan het webinar vanachter je eigen computer. Je ziet en hoort de sprekers en kunt hen live vragen stellen via de chat. Voor aanvang krijg je een weblink toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot het webinar. Het webinar is gratis toegankelijk. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Meer nieuws in deze categorie