Eekels Technology zorgt voor elektrische verbinding op schip Angolese overheid

26 jul 2016Nieuws

Het bedrijf Eekels Technology uit Kolham heeft een opdracht gekregen om een schip van de Angolese overheid van elektrische installaties te voorzien. Het vaartuig wordt gebruikt om de visstand in de gaten te houden.
Voor de opdracht moet het bedrijf onder meer een verlichtingsinstallatie, computersystemen en het bedieningspaneel van het schip ontwerpen en bouwen.

De bouw vindt plaats in Vlissingen. Het vaartuig wordt getest in Roemenië, bij de Roemeense tak van Eekels. Het schip moet in juni 2018 klaar zijn.

Bron: RTVNoord.nl

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer