Finalisten EBG Pitch bekend en ontmoet de ondernemers van het Groningste van Groningen

12 feb 2018Nieuws

We heten je van harte welkom op 21 februari voor een middag die in het teken staat van Recreatie & Toerisme! Drie finalisten presenteren hun business plan in de finale van EBG Pitch en jij kunt meebeslissen hoe het prijzengeld onder de deelnemers wordt verdeeld. Daarna is er de mogelijkheid om kennis te maken met de vrijetijdsondernemers van het Groningste van Groningen. Het enige wat je hoeft te doen is je hier aanmelden.

Finalisten

Lydia van Oosten gaat een sportaccommodatie creëren aan de rand van het Schildmeer. De nadruk zal liggen op sporten in groepsverband en samenwerkingen met diverse deskundigen op het gebied van sport en gezondheidszorg. Met jouw stem en hulp van EBG wordt Gym Xtra Fit the place to be voor binnen- en buitensport evenementen in Groningen! Ard Boer en Gijs van Veldhuizen willen het bezoeken van het prachtige Gronings erfgoed toegankelijker maken. Ze willen een online platform creëren, Goed Erf, waar bewoners van Groningen met mooie verhalen en bijzondere plaatsen anderen kunnen uitnodigen om het te komen bekijken. Deze deeleconomie van cultureel erfgoed kunnen ze werkelijkheid maken met behulp van jouw stem! Sigrid Heeres wil mensen kennis laten maken met Groningse gastvrijheid én Ede Staal. Met de Herberg van Ede brengt ze deze twee elementen samen en met jouw stem kan ze dit idee realiseren. Voor Groningers moet het een feest van herkenning worden, mensen van buiten de regio kunnen kennis maken met de prachtige Groningse cultuur.

 

Programma en aanmelding

13.30 – 14.00 uur: Inloop met koffie/thee

14.00 – 15.15 uur: Finale EBG Pitch – Recreatie & Toerisme Aansluitend: Lancering Groningste van Groningen

15.45 – 17.30 uur: Ontmoet de vrijetijdsondernemers uit Noord-Groningen en van het Groningste van Groningen. Het pitchevenement en de lancering van het Groningste van Groningen vinden plaats bij boerderij De Diek’n aan de Dijkumerweg 2, 9914 TH in Zeerijp.

De gehele middag is kosteloos bij te wonen. Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op onze website. Of neem direct contact op met Duco Schenk via 06 21 999 318 of dschenk@ebgn.nl.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer