Groningen Seaports: Leo Wassing nieuwe communicatiespecialist

13 feb 2020Nieuws

Groningen Seaports beschikt sinds begin van deze maand over een nieuwe communicatiespecialist: Leo Wassing. Hij komt van de politie Noord-Nederland waar hij als communicatieadviseur en woordvoerder werkte. Daarvoor was Wassing (32) als redacteur onder meer werkzaam bij regionale omroepen (RTV Noord en RTV Drenthe) en bij de landelijke tv (FOX Sports en RTL). Hij is de opvolger van Marie-Lou Gregoire. Zij vertrok vorig jaar bij Groningen Seaports.

Wassing is geboren en getogen in Delfzijl. “Tot aan mijn achttiende heb ik hier met veel plezier gewoond. Het is voor mij nog steeds een bekende omgeving, ook omdat mijn vader veertig jaar bij het havenbedrijf gewerkt heeft. Delfzijl is voor mij het begin van de wereld, waar ontzettend veel gebeurt. Communicatie is daarin een essentieel middel, want het is belangrijk om de diverse doelgroepen van alle ontwikkelingen in Delfzijl en de Eemshaven op de hoogte te houden. Maar ook om begrip te kweken voor de activiteiten waar Groningen Seaports mee bezig is en om Groningen Seaports op de kaart te zetten. We zijn immers trots op alle ontwikkelingen in onze mooie havens. Ik kijk er naar uit om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Als communicatiespecialist onderhoudt Leo de diverse mediacontacten en ondersteunt hij de woordvoering van CEO Cas König. Leo Wassing is eveneens het aanspreekpunt voor de communicatie met de omgeving van de Groninger zeehavens en hij houdt zich bezig met de sponsoring van het bedrijf.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer