Groningen Seaports: Leo Wassing nieuwe communicatiespecialist

13 feb 2020Nieuws

Groningen Seaports beschikt sinds begin van deze maand over een nieuwe communicatiespecialist: Leo Wassing. Hij komt van de politie Noord-Nederland waar hij als communicatieadviseur en woordvoerder werkte. Daarvoor was Wassing (32) als redacteur onder meer werkzaam bij regionale omroepen (RTV Noord en RTV Drenthe) en bij de landelijke tv (FOX Sports en RTL). Hij is de opvolger van Marie-Lou Gregoire. Zij vertrok vorig jaar bij Groningen Seaports.

Wassing is geboren en getogen in Delfzijl. “Tot aan mijn achttiende heb ik hier met veel plezier gewoond. Het is voor mij nog steeds een bekende omgeving, ook omdat mijn vader veertig jaar bij het havenbedrijf gewerkt heeft. Delfzijl is voor mij het begin van de wereld, waar ontzettend veel gebeurt. Communicatie is daarin een essentieel middel, want het is belangrijk om de diverse doelgroepen van alle ontwikkelingen in Delfzijl en de Eemshaven op de hoogte te houden. Maar ook om begrip te kweken voor de activiteiten waar Groningen Seaports mee bezig is en om Groningen Seaports op de kaart te zetten. We zijn immers trots op alle ontwikkelingen in onze mooie havens. Ik kijk er naar uit om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

Als communicatiespecialist onderhoudt Leo de diverse mediacontacten en ondersteunt hij de woordvoering van CEO Cas König. Leo Wassing is eveneens het aanspreekpunt voor de communicatie met de omgeving van de Groninger zeehavens en hij houdt zich bezig met de sponsoring van het bedrijf.

Meer nieuws in deze categorie

Groningen Seaports: 19 september: World Cleanup Day

Groningen Seaports: 19 september: World Cleanup Day

Dit jaar vindt de grootste wereldwijde opruimactie #WorldCleanupDay2020 plaats op 19 september. We en @SnelUitzendbureau gaan zoveel mogelijk zwerfafval opruimen! Graag meehelpen? Meld je aan via: info@groningen-seaports.com Join us! #Eemshaven #NNPF...

Lees meer
Saipem 7000 vertrekt uit de Eemshaven

Saipem 7000 vertrekt uit de Eemshaven

Na zeven maanden was het zover, het kraanschip Saipem 7000 is vertrokken vanuit de Eemshaven. Zelfs vanuit Groningen was het mega kraanschip te zien, de blauwe kranen domineerden de skyline van de Eemshaven. De skyline, die er vanaf vandaag weer heel anders uit ziet....

Lees meer