Groningse Golfclub Duurswold groeit door

21 okt 2019Nieuws

Het is misschien wel één van de rustigst gelegen golfbanen van Nederland. Aan de zuidoever van het Schildmeer en grenzend aan het natuurgebied t’Roegwold ligt een uitdagende negen holes golfbaan. Ook beschikt de golfbaan over een kortere Par-3 golfbaan die voor iedereen toegankelijk is. Zowel de golfbanen als de oefenfaciliteiten zijn op een fraaie manier geïntegreerd in de natuur.

Rust, ruimte, natuur en een goede golfbaan. Dat maakt onze product uniek! Vertelt Marcel Mulder enthousiast. Hij is twee jaar geleden aangesteld als commercieel ontwikkelaar en sindsdien heeft de golfclub een mooie vlucht genomen. “Onze ledenontwikkeling is enorm goed. Het afgelopen jaar hebben wij zo’n 40 nieuwe leden mogen verwelkomen. Dit komt mede door ons “golfstart” initiatief. Een pakket dat geïnteresseerden kunnen aanschaffen voor maar 99,- euro. Hier voor krijgt men lessen van onze golfpro, onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan en vrij gebruik van de oefenfaciliteiten.”

Mede door dit initiatief is de golfclub in staat gebleken “niet golfers” te enthousiasmeren voor de sport en te binden aan de club. De golfclub kent ook een bloeiende bedrijvenclub. Dit is binnen de golfclub een groep die bestaat uit bedrijven en ondernemers die maandelijks een onderlinge competitie spelen. De afgelopen jaren is de bedrijvenclub gegroeid naar een club van 30 bedrijven. De samenstelling is zeer divers wat het een zeer interessant en hecht netwerk maakt. Het succes van de bedrijvenclub is de ontspannen sfeer op de golfbaan, de tijd om een informeel gesprek te voeren en het samen genieten van een sportieve activiteit in de buitenlucht. Golf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk en stressvol bestaan. Een ronde golf schept bovendien een uitstekende setting om contacten te onderhouden, relaties te versterken en om nieuwe relaties aan te gaan. Buiten alle zakelijke aspecten is het gewoon heel erg leuk en gezellig met bedrijven en ondernemers onderling.

 

Door de gezonde groei ziet de golfclub ook ruimte om te investeren. Investeringen in de baan, om deze van een nog betere kwaliteit te maken. Maar ook voortdurend investeren in de natuur om zo een aantrekkelijke plek te blijven voor vogels, insecten en wild. Daarnaast zijn er grootse plannen om een nieuw clubhuis te bouwen. Het nieuw te bouwen clubhuis moet aan hoge eisen voldoen maar een van de belangrijkste eisen is dat de gezelligheid van het huidige gebouw bewaard blijft.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer