Havendagen Talentenjacht geeft talent uit de regio een podium

21 jul 2018Nieuws

Donderdag 30 augustus a.s. organiseert stichting Havendagen Delfzijl de eerste editie van de ‘Havendagen Talentenjacht’. De talentenjacht is een nieuw element tijdens de Havendagen in Delfzijl, waarin talent uit de regio een podium krijgt.

 

In de gemeente Delfzijl en omgeving loopt veel talent rond. Daarom biedt Stichting Havendagen op 30 augustus a.s. iedereen vanaf 8 jaar de kans om op te treden op een groot podium. Zingen, dansen, een instrument bespelen, cabaret of sport, beginner of gevorderd, alles en iedereen is welkom. Een professionele jury zal de optredens beoordelen. Deze jury bestaat uit Pieter van der Zweep (The Voice of Holland), Cheryl Tualena (Dansshool The Legacy) en Stephen Huizen (Sennalive). De winnende act mag zondag 2 september optreden op het Molenbergplein, om de Havendagen af te sluiten. Wie deze mooie avond gaat presenteren blijft nog even een verrassing.

 

Havendagen Delfzijl

Havendagen Talentenjacht is een onderdeel van de Havendagen Delfzijl, die plaatsvinden van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september 2018. Deze dagen staan de haven en het centrum van Delfzijl bol van de (maritieme) activiteiten. Havendagen Talentenjacht vindt plaats op donderdag 30 augustus, vanaf 19.00 uur op het Molenbergplein in Delfzijl. Het belooft een spectaculaire avond te worden, die u zeker niet wilt missen!

 

Schrijf je in!

Word jij het nieuwe talent van Delfzijl? Schrijf je dan nu in via: www.havendagendelfzijl.nl/talentenjacht. Inschrijven kan tot en met 17 augustus a.s. en deelname is gratis. Zowel groepen als soloacts zijn welkom. Kijk voor alle informatie over de havendagen op www.havendagendelfzijl.nl of volg ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Meer nieuws in deze categorie

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Zondag 4 september is de Golar Igloo, de eerste FSRU (Floating Storage Regasification Unit) die wordt gebruikt voor Gasunie-dochter EemsEnergyTerminal, aangekomen in de Eemshaven. Het schip voer met hoog water de Eemshaven binnen. De FSRU kan vloeibaar aardgas (LNG)...

Lees meer
Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Aluminiumfabriek Aldel in Delfzijl legt productie stil

Damco Aluminium Delfzijl (Aldel) legt per direct de productie stil vanwege de hoge gas- en stroomprijzen. Het bedrijf zit al langer in zwaar weer. Eerder op donderdagavond hadden vakbond FNV en de ondernemingsraad van het bedrijf nog hoop op scenario's die op korte...

Lees meer