Havendagen Talentenjacht geeft talent uit de regio een podium

21 jul 2018Nieuws

Donderdag 30 augustus a.s. organiseert stichting Havendagen Delfzijl de eerste editie van de ‘Havendagen Talentenjacht’. De talentenjacht is een nieuw element tijdens de Havendagen in Delfzijl, waarin talent uit de regio een podium krijgt.

 

In de gemeente Delfzijl en omgeving loopt veel talent rond. Daarom biedt Stichting Havendagen op 30 augustus a.s. iedereen vanaf 8 jaar de kans om op te treden op een groot podium. Zingen, dansen, een instrument bespelen, cabaret of sport, beginner of gevorderd, alles en iedereen is welkom. Een professionele jury zal de optredens beoordelen. Deze jury bestaat uit Pieter van der Zweep (The Voice of Holland), Cheryl Tualena (Dansshool The Legacy) en Stephen Huizen (Sennalive). De winnende act mag zondag 2 september optreden op het Molenbergplein, om de Havendagen af te sluiten. Wie deze mooie avond gaat presenteren blijft nog even een verrassing.

 

Havendagen Delfzijl

Havendagen Talentenjacht is een onderdeel van de Havendagen Delfzijl, die plaatsvinden van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september 2018. Deze dagen staan de haven en het centrum van Delfzijl bol van de (maritieme) activiteiten. Havendagen Talentenjacht vindt plaats op donderdag 30 augustus, vanaf 19.00 uur op het Molenbergplein in Delfzijl. Het belooft een spectaculaire avond te worden, die u zeker niet wilt missen!

 

Schrijf je in!

Word jij het nieuwe talent van Delfzijl? Schrijf je dan nu in via: www.havendagendelfzijl.nl/talentenjacht. Inschrijven kan tot en met 17 augustus a.s. en deelname is gratis. Zowel groepen als soloacts zijn welkom. Kijk voor alle informatie over de havendagen op www.havendagendelfzijl.nl of volg ons via Facebook, Instagram en Twitter.

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer