Heuvelman Ibis neemt cutterzuiger genaamd ‘Groningen’ – CSD350 in gebruik

6 okt 2017Nieuws

Vanaf deze week is de nieuwste aanwinst binnen Heuvelman Ibis in gebruik genomen! Met de komst van de nieuwe cutterzuiger genaamd ‘Groningen’ – CSD350, gebouwd door Damen Shipyards – zijn de mogelijkheden tot het uitvoeren van baggerwerkzaamheden verder uitgebreid, en kunnen wij onze positie in deze markt versterken. Zo wordt de Cutter momenteel ingezet bij grondwerkzaamheden die wij in onderaanneming uitvoeren voor Hoornstra-Ophof in opdracht van de gemeente Zeewolde.

Vanaf december zal hij zijn dienst gaan bewijzen bij de baggerwerkzaamheden in het Winschoterdiep die wij in opdracht van provincie Groningen gaan uitvoeren.

Heuvelman Ibis is dan ook bijzonder trots op deze uitbreiding van zijn materieel.

Mocht u meer willen weten of belangstelling hebben om onze cutter “Groningen” te bewonderen, dan nodigen wij u van harte uit op bijvoorbeeld de Promotiedagen die op 7 & 8 november plaatsvinden in de Martiniplaza te Groningen, of kom gerust een kijkje nemen op één van genoemde locaties.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven 50 jaar  – Feest op 10 juni

Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en...

Lees meer