Informatiemarkt dijkverbetering en koppelprojecten

26 nov 2015Nieuws

Delfzijl – Het waterschap Noorderzijlvest gaat de zeedijk tussen de Eemshaven en Delfzijl versneld verbeteren. Tegelijk wordt het stadscentrum van Delfzijl meer verbonden met de Waddenzee en zijn er verschillende ontwikkelingen langs de dijk.

Hoe komt de verbeterde dijk bij Delfzijl eruit te zien? Hoe zien de plannen er uit voor het stadsstrand, de voetgangers-/fietsbrug, het kwelderlandschap voor de kust, een fietspad op en langs de dijk?

Informatiemarkt
Een antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens een informatiemarkt op maandag 30 november vanaf 19.00 tot 21.00 uur in de Brede School Noord aan de Waddenweg 4 in Delfzijl. Om 19.30 uur is er een toelichting op de plannen door gedeputeerde H. Staghouwer, Provincie Groningen, J.H. Menninga, wethouder gemeente Delfzijl en E. Luitjens, locodijkgraaf waterschap Noorderzijlvest. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over de plannen.

Meer nieuws in deze categorie

Peperduur cruiseschip onderweg naar Eemshaven

Peperduur cruiseschip onderweg naar Eemshaven

Dit maakt de Silver Nova een van de meest luxueuze schepen ooit van Meyer Werft Voor het eerst in jaren laat Meyer Werft weer een cruiseschip afbouwen in de Eemshaven. En niet zomaar een schip. De Silver Nova is een van de meest luxueuze, duurste en innovatiefste...

Lees meer
Eemshaven 50 jaar  – Feest op 10 juni

Eemshaven 50 jaar – Feest op 10 juni

Op 7 juni is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door koningin Juliana. Ter ere hiervan vindt zaterdag 10 juni een open dag plaats in de Eemshaven. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten in de Eemshaven, zoals bedrijfsbezoeken en...

Lees meer