Informatiemarkt dijkverbetering en koppelprojecten

26 nov 2015Nieuws

Delfzijl – Het waterschap Noorderzijlvest gaat de zeedijk tussen de Eemshaven en Delfzijl versneld verbeteren. Tegelijk wordt het stadscentrum van Delfzijl meer verbonden met de Waddenzee en zijn er verschillende ontwikkelingen langs de dijk.

Hoe komt de verbeterde dijk bij Delfzijl eruit te zien? Hoe zien de plannen er uit voor het stadsstrand, de voetgangers-/fietsbrug, het kwelderlandschap voor de kust, een fietspad op en langs de dijk?

Informatiemarkt
Een antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens een informatiemarkt op maandag 30 november vanaf 19.00 tot 21.00 uur in de Brede School Noord aan de Waddenweg 4 in Delfzijl. Om 19.30 uur is er een toelichting op de plannen door gedeputeerde H. Staghouwer, Provincie Groningen, J.H. Menninga, wethouder gemeente Delfzijl en E. Luitjens, locodijkgraaf waterschap Noorderzijlvest. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over de plannen.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer