Informatiemarkt dijkverbetering en koppelprojecten

26 nov 2015Nieuws

Delfzijl – Het waterschap Noorderzijlvest gaat de zeedijk tussen de Eemshaven en Delfzijl versneld verbeteren. Tegelijk wordt het stadscentrum van Delfzijl meer verbonden met de Waddenzee en zijn er verschillende ontwikkelingen langs de dijk.

Hoe komt de verbeterde dijk bij Delfzijl eruit te zien? Hoe zien de plannen er uit voor het stadsstrand, de voetgangers-/fietsbrug, het kwelderlandschap voor de kust, een fietspad op en langs de dijk?

Informatiemarkt
Een antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens een informatiemarkt op maandag 30 november vanaf 19.00 tot 21.00 uur in de Brede School Noord aan de Waddenweg 4 in Delfzijl. Om 19.30 uur is er een toelichting op de plannen door gedeputeerde H. Staghouwer, Provincie Groningen, J.H. Menninga, wethouder gemeente Delfzijl en E. Luitjens, locodijkgraaf waterschap Noorderzijlvest. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw mening over de plannen.

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer