Invraplus: nieuwe eigenaren

4 jan 2018Nieuws, Service

Dat regeren vooruitzien is, weet Aaldert de Vrieze als geen ander. Vandaar dat hij tijdig is begonnen met het nadenken over opvolging. “Zeventien jaar geleden ben ik begonnen met InVra plus. Juist omdat ik nog niet de noodzaak of behoefte heb om te stoppen met werken, is dit het moment om ervoor te zorgen dat ook de komende zeventien jaar, en nog vele daarna, InVra plus zich kan blijven ontwikkelen als een van de toonaangevende civieltechnisch advies- en managementbureaus”. Aaldert zal vooralsnog werkzaam blijven binnen InVra plus, maar draagt per vandaag zijn aandelen en directeursfunctie over aan zijn opvolgers, Sven Erik Zandvoort en Arco Heuvelman. 

Sven Erik verheugt zich op zijn nieuwe rol. “Dit is het bedrijf waar ik gelijk na mijn studie ben begonnen. Het is natuurlijk fantastisch om de stap te maken naar technisch directeur en mede-eigenaar.” Algemeen directeur is vanaf vandaag Arco Heuvelman, die van jongs af aan de ambitie heeft gehad om leiding te geven aan zijn eigen bedrijf. “Ondernemen zit me in het bloed, en het werkveld van InVra plus is een omgeving waar ik me in thuis voel.” De afgelopen maanden heeft het drietal nauw samengewerkt aan zowel de overdracht als aan de toekomst. “We vullen elkaar heel natuurlijk aan en hebben alle drie er het volste vertrouwen in dat we samen met onze collega’s een mooie toekomst tegemoet gaan.”

 

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer