Iskes Towage & Salvage start in de Eemshaven en Delfzijl

16 jan 2018Nieuws

Iskes Towage & Salvage BV heeft een nieuwe operatie onder de naam Port Towage Groningen (PTG) opgezet met het doel om een ​​moderne sleepbootvloot in de havens van Delfzijl en de Eemshaven te exploiteren vanaf 15 januari 2018.

Iskes heeft specifieke ervaring in maritieme bijstandsoperaties en in het bijzonder Port Towage in havens zoals Amsterdam, Lissabon, Lübeck, Helsingborg, Malmö en Kopenhagen. Iskes is in dit nieuwe gebied gestart om tegemoet te komen aan verzoeken van klanten en om deze te voorzien van een alternatieve, flexibele en een internationale sleepdienstverlener.

Peter Rondhuis van Iskes Towage & Salvage en managing director van de nieuwe activiteiten legt uit: ‘We zijn erg blij dat we in staat zijn om tegemoet te komen aan het verzoek dat we hebben ontvangen van klanten voor de havens van Eemshaven en Delfzijl en we zullen onze klanten de best mogelijke service bieden. Het is geweldig om te zien dat de havens flexibel zijn en groeien! Voor mij persoonlijk brengt het extra plezier met het kunnen werken in de havens waar ik ben geboren en getogen.’

Jim Iskes van Iskes Towage & Salvage en eigenaar: ‘We brengen twee van onze modernste sleepboten naar het gebied. Beide gebouwd door Damen, een Nederlandse scheepswerf. We zijn trots op onze moderne en betrouwbare vloot. We willen ook bemanning uit Delfzijl aantrekken.’

Iskes Towage & Salvage is een familiebedrijf dat sinds 1928 actief is in de sleepvaart. Iskes is actief in de havens van Amsterdam en Rotterdam in Nederland, Lübeck in Duitsland, in het zuiden van Zweden en Denemarken, Lissabon in Portugal en op het eiland Aruba in de Caraïben. Iskes exploiteert meer dan 20 sleepboten.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie