Jan Snel zet grote stap in Europa als dochteronderneming van Daiwa House

23 dec 2020Nieuws

Aan het einde van 2020 wil Jan Snel u graag informeren over mooie ontwikkelingen binnen ons bedrijf: Jan Snel wordt een dochteronderneming van Daiwa House Group. Harry van Zandwijk blijft aan als CEO en aandeelhouder van Jan Snel.

Met deze samenwerking zetten Jan Snel en Daiwa House een belangrijke stap naar een brede introductie van geïndustrialiseerd bouwen in Europa. Jan Snel en Daiwa House Group zijn voorlopers in geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Daiwa House Group is al actief in Azië, Amerika en Australië. Samen met Jan Snel wil Daiwa House nu ook de Europese markt betreden. De groeiende bevolking, het woningtekort en een gebrek aan vakmensen in Europa zorgen ervoor dat er een grote vraag is naar slimmere huisvestingsoplossingen in deze markt. Jan Snel wordt binnen de groep hét platform voor alle Europese activiteiten en dit stelt ons in staat om internationaal verder te groeien.

Het gehele persbericht vindt u hier.

Wat betekent dit voor u

  • De dienstverlening en productie van Jan Snel gaan door zoals u dat van ons gewend bent. Voor zowel de groot- als kleinschalige projecten blijven wij uw vertrouwde partner.
  • Door de expertise die we in huis halen met deze samenwerking worden onze mogelijkheden voor u nog groter en kunnen we ook in de toekomst voor u slimmer, sneller en schoner  bouwen.
  • Onze vestigingen blijven allen geopend en voor u bereikbaar.
  • Binnen het personeel vinden geen wijzigingen plaats, dus u behoudt uw contactpersoon.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer