Jan Snel zet grote stap in Europa als dochteronderneming van Daiwa House

23 dec 2020Nieuws

Aan het einde van 2020 wil Jan Snel u graag informeren over mooie ontwikkelingen binnen ons bedrijf: Jan Snel wordt een dochteronderneming van Daiwa House Group. Harry van Zandwijk blijft aan als CEO en aandeelhouder van Jan Snel.

Met deze samenwerking zetten Jan Snel en Daiwa House een belangrijke stap naar een brede introductie van geïndustrialiseerd bouwen in Europa. Jan Snel en Daiwa House Group zijn voorlopers in geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Daiwa House Group is al actief in Azië, Amerika en Australië. Samen met Jan Snel wil Daiwa House nu ook de Europese markt betreden. De groeiende bevolking, het woningtekort en een gebrek aan vakmensen in Europa zorgen ervoor dat er een grote vraag is naar slimmere huisvestingsoplossingen in deze markt. Jan Snel wordt binnen de groep hét platform voor alle Europese activiteiten en dit stelt ons in staat om internationaal verder te groeien.

Het gehele persbericht vindt u hier.

Wat betekent dit voor u

  • De dienstverlening en productie van Jan Snel gaan door zoals u dat van ons gewend bent. Voor zowel de groot- als kleinschalige projecten blijven wij uw vertrouwde partner.
  • Door de expertise die we in huis halen met deze samenwerking worden onze mogelijkheden voor u nog groter en kunnen we ook in de toekomst voor u slimmer, sneller en schoner  bouwen.
  • Onze vestigingen blijven allen geopend en voor u bereikbaar.
  • Binnen het personeel vinden geen wijzigingen plaats, dus u behoudt uw contactpersoon.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer