Koning Willem-Alexander opent vandaag de spoorlijn naar de Eemshaven

20 jun 2018Nieuws

Koninklijk bezoek vandaag in de Eemshaven: koning Willem-Alexander heeft de nieuwe spoorlijn en het nieuwe station geopend.

De koning kwam iets over half drie aan in Roodeschool. Daar pakte hij, samen met genodigden, de trein naar station Eemshaven. Onderweg werd onder andere gesproken over de totstandkoming van het spoortraject.

Rond 15:00 uur heeft de koning samen met kinderen een plaquette onthult bij het station Eemshaven. Daarna werd de overstap gemaakt naar de boot Ecolution voor een rondvaart door de haven.

Iets na 16:00 uur is de rondvaart afgelopen en vertrekt de koning uit Groningen.

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer