MAIN Energie gaat door onder de naam van Spaanse moedermaatschappij

1 mei 2023Nieuws

Audax Renewables neemt het voortouw:

De energiepartner die dapper de transitie naar duurzame energie leidt.

Audax Renewables zet een grote stap vooruit als dé toekomstgerichte energieleverancier voor de zakelijke markt! Vanaf 1 mei 2023 zal MAIN Energie, de Nederlandse dochteronderneming van het Europese bedrijf, definitief verdergaan onder de naam Audax Renewables. Zes jaar geleden nam de Europese energieleverancier Audax Renewables met het hoofdkantoor in Barcelona een meerderheidsbelang in MAIN Energie. De laatste jaren is de Nederlandse dochter volledig in handen van Audax, per 1 mei 2023 wordt dit dus bestendigd met een naamswijziging.

In een tijd waarin de energievoorziening meer dan ooit onder druk staat, biedt Audax Renewables haar klanten duurzame oplossingen op maat. Het bedrijf is de ideale partner voor bedrijven in de in de zakelijke markt die willen investeren in een duurzame toekomst. Audax Renewables heeft zich omringd met diverse partners in verduurzaming, zoals batterijproducenten en zonnepaneelinstallateurs, en wijst klanten graag op de mogelijkheden van subsidies.

Met de nieuwe naam Audax Renewables, wat in het Latijn ‘dapper’ betekent, onderstreept het bedrijf haar ambitie om voorop te lopen in de energietransitie en innovatieve oplossingen te bieden. Bereid je voor op een duurzame toekomst met Audax Renewables als jouw energiepartner!

Audax Renewables is opgericht in 2003 onder de naam MAIN Energie en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende energieleverancier voor de zakelijke markt in Nederland. Er wordt niet alleen stroom en gas geleverd, maar als energieregisseur wordt er met klanten mee gedacht. Oftewel: Energie. En Regie. Het bedrijf regelt, adviseert en ontzorgt klanten zodat zij regie hebben over hun energie. Met een eigen IT-, inkoop- en business development team en klantenservice die dezelfde dag feedback geeft, kan Audax Renewables snel

schakelen en komt zij voor iedereen met een persoonlijke oplossing. Op die manier is zakelijke energie bij Audax Renewables gewoon goed geregeld.

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer