Mark Climate Technology levert gasgestookte luchtbehandelingskast aan papier verwerkende industrie in Peru

15 jan 2019Nieuws

Mark Climate Technology heeft een AHU 35-25 geleverd aan een fabrikant van papierproducten in Peru. De gasgestookte luchtbehandelingskast levert 32.0000 m3/h lucht en is voorzien van twee G+200 hoog rendement verwarmingsmodules. Modulerende recirculatiekleppen bieden de mogelijkheid tot circulatie uit het pand en daarmee een besparing op gasverbruik

 

Standaard is de Mark AHU luchtbehandelingskast gemaakt van zeewater bestending aluminium panelen. Samen met de RVS warmtewisselaars van de G+ modules biedt dit een uitstekende oplossing voor het vochtige kustklimaat van Lima, Peru.

 

De unit is geleverd in vier delen voor gunstig transport in een standaard 40FT container. In Peru is de AHU door het lokale service team van de klant weer samengesteld. Dankzij het simpele modulaire ontwerp en de Plug & Play besturing is de unit zonder aanwezigheid van Mark in bedrijf gesteld. Dankzij de ingebouwde webserver kon Mark vanuit het hoofdkantoor in Veendam assisteren met de definitieve instelling van de besturing.

 

De geleverde AHU wordt gebruikt om een nieuwe opslagruimte naar 35 graden te verwarmen. Dit is nodig voor het nadrogen van de geproduceerde papier producten. De klant heeft onlangs een tweede unit besteld.

 

Mark Climate Technology is al meer dan 70 jaar de specialist in klimaatbeheersing. Vanuit het hoofdkantoor in Veendam en verkoop- en servicevestigingen in België, Duitsland, Ierland, Polen en Roemenië levert Mark een toonaangevend assortiment voor koelen, verwarmen en ventileren.

 

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer