Nieuw marketingplan voor het centrum van Delfzijl ‘Met volle kracht vooruit’

25 apr 2018Nieuws

Maandagavond is het nieuwe marketingplan ‘Met volle kracht vooruit’  gepresenteerd aan alle ondernemers en bedrijven in het centrum van Delfzijl. De ondernemers en bedrijven hebben de handen ineen geslagen om de havenstad Delfzijl samen op de kaart te zetten.

StadsMarketing Delfzijl (SMD) wil, samen met de ondernemers en bedrijven, een breder en nieuw publiek bereiken dat de activiteiten van Delfzijl, de winkelstad Delfzijl en Delfzijl vanuit toeristisch perspectief vaker gaat bezoeken. Het doel is, Delfzijl een economische stimulans te geven. SMD is met de Top van Groningen het convenant Volle Kracht Vooruit aangegaan om stappen te zetten Delfzijl als maritieme havenstad te promoten. Dat is wat Delfzijl uniek maakt: het water, de zee en de haven.

SMD wil Delfzijl positioneren als een gezellige, gastvrije, kleinschalige havenstad met een ruim aanbod aan winkels, horeca en cultuur. Bij de lancering van het marketingplan is ook het nieuwe beeldmerk, en huisstijl, gepresenteerd. Vanaf heden zal dit beeldmerk overal in Delfzijl te zien zijn. Daarnaast worden alle bedrijven en ondernemers gepresenteerd op de website www.delfzijl.groningen.nl zodat alle bezoekers aan de havenstad weten wat voor moois Delfzijl te bieden heeft.

Wethouder Jan Menninga, heeft namens de gemeente Delfzijl gesproken. De gemeente Delfzijl is zeer enthousiast over het marketingplan en Menninga heeft de aanwezigen ook gevraagd om mee te bewegen. ‘Samen staan we sterk en kunnen we van het prachtige Delfzijl een hele mooie havenstad maken, is het credo.

De nieuwe bezorgservice voor Delfzijl is ook gepresenteerd. De nieuwe ‘maritieme’ bus geeft de mogelijkheid om aankopen in het centrum van Delfzijl thuis te laten bezorgen. Door middel van goed opgeleide bezorgers met een achterstand op de arbeidsmarkt zal deze dienst vanaf mei in het leven worden geroepen.

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer