Nieuwbrief 01 – 2022

30 jan 2022Eemshaven, Nieuws

2022 is bijna een maand oud. Bedrijven en instellingen zijn weer, zover mogelijk, vol in bedrijf. De persconferentie van deze week biedt ook de mogelijkheid dat andere sectoren openen. Wij zijn dus verheugd dat wij ook weer verder kunnen met het organiseren van onze (netwerk)bijeenkomsten, waarbij uiteraard alle, op dat moment, geldende regels in acht genomen zullen worden. Wij kijken er naar uit u weer te ontmoeten!

Onze eerste fysieke netwerkbijeenkomst van dit jaar staat gepland voor donderdag 24 februari. Eemshaven.info-leden zullen hier binnenkort een uitnodiging voor ontvangen.

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over de inzet in Groningen van de grootste mobiele telescoopkraan van Wagenborg, de AERIUS-calculator, de oplevering van 29 aardbevingsbestendige woningen in Appingedam, efficiënt aan het werk tijdens natte en koude dagen, ondernemings-, insolventie- en herstructureringsrecht en informatie rond aangeboden Webinars.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer