Nieuwbrief 01 – 2022

30 jan 2022Eemshaven, Nieuws

2022 is bijna een maand oud. Bedrijven en instellingen zijn weer, zover mogelijk, vol in bedrijf. De persconferentie van deze week biedt ook de mogelijkheid dat andere sectoren openen. Wij zijn dus verheugd dat wij ook weer verder kunnen met het organiseren van onze (netwerk)bijeenkomsten, waarbij uiteraard alle, op dat moment, geldende regels in acht genomen zullen worden. Wij kijken er naar uit u weer te ontmoeten!

Onze eerste fysieke netwerkbijeenkomst van dit jaar staat gepland voor donderdag 24 februari. Eemshaven.info-leden zullen hier binnenkort een uitnodiging voor ontvangen.

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over de inzet in Groningen van de grootste mobiele telescoopkraan van Wagenborg, de AERIUS-calculator, de oplevering van 29 aardbevingsbestendige woningen in Appingedam, efficiënt aan het werk tijdens natte en koude dagen, ondernemings-, insolventie- en herstructureringsrecht en informatie rond aangeboden Webinars.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer