Nieuwe kranen voor Wagenborg Nedlift

13 aug 2020Nieuws

Wagenborg Nedlift investeert wederom in nieuw materieel van de zware categorie. Twee mobiele telescoopkranen van het type LTM1450-8.1 (450 ton hijscapaciteit) en LTM1650-8.1 (700 ton hijscapaciteit) worden binnenkort toegevoegd aan de vloot. Beide zijn ultramoderne Liebherr machines, voorzien van VarioBallast®. Hiermee is het mogelijk om de radius van de ballast te variëren, al naar gelang de beschikbare opstelruimte en de te hijsen last. Ook beschikken beide kranen over VarioBase®, variabele afstempeling waarmee veilig hijsen op elke opstellocatie mogelijk is. Met behulp van de €COmode worden zowel geluidsoverlast als brandstofverbruik beperkt.

Met deze investering speelt Wagenborg Nedlift in op de groeiende markt voor complex en zwaar hijswerk in de infrasector en industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf beschikt over een keur aan vakspecialisten die veilige én efficiënte oplossingen ontwikkelen voor uitdagende transport- en hijsprojecten.

De levering van de 450 tons LTM1450-8.1 staat gepland voor december 2020, de 700 tons LTM1650-8.1 volgt wat later.

Filmpje 1

Filmpje 2

Foto’s: Liebherr kranen in de Wagenborg vloot

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer