Nieuwe opslag- en bedrijfsunits aan de Zinkweg in Farmsum

7 jan 2022Nieuws

Onlangs hebben JS Beheer en Metro Beheer B.V. de plannen voor zes opslag- en bedrijfsunits concreet gemaakt voor realisatie aan de Zinkweg in Farmsum. De units zijn afzonderlijk 60m2 en vormen samen een gebouw van 350 m2 op een terrein van in totaal circa 1000 vierkante meter. De verschillende units kunnen aan andere bedrijven en particulieren, verkocht of verhuurd worden. De vergunning is verleend en de voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels gestart.

JS Beheer en Metro Beheer B.V. hebben tevens een optie om het bedrijfsverzamelgebouw uit te breiden met nog eens zes bedrijfsunits. Hiermee komt het totaal beschikbare ruimtes op twaalf te liggen. Groningen Seaports’ CEO Cas König is blij met de komst van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw aan de Zinkweg: “De komst van het bedrijfsverzamelgebouw biedt andere bedrijven de mogelijkheid om zich tijdelijk of permanent in het gebied te vestigen. Die vraag voor bedrijfsruimte is er ook zeker, gezien de ontwikkelingen in onze havens. Het is mooi dat JS Beheer en Metro Beheer B.V. die kansen ook zien”.

 

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer