Nieuwsbrief 04 – 2020

28 mei 2020Eemshaven, Nieuws

Niet alleen businessplatform Eemshaven.info speelde in op ‘de nieuwe werkelijkheid’ door twee netwerkbijeenkomsten, helaas zonder leden, met vier televisiecamera’s op te nemen in de Evenementenhal in Delfzijl. Via een link konden de leden de opnames bekijken en blijven ze op de hoogte van de laatste economische ontwikkelingen in de Eemsdelta.

Ook veel van onze leden hebben inmiddels ingespeeld op de corona-crisis en hun werkwijze aangepast of zelfs producten ontwikkeld en trainingen en cursussen afgestemd op de 1,5 meter maatschappij.

Sales without a Handshake. Een nieuwe interim opdracht op afstand starten. Contactloze kleedkamers. Ontwerpen voor het ‘nieuwe normaal.’ Bereid je kantoor voor op ‘social distancing’.

Benieuwd naar alle details. U leest er alles over in de vierde Nieuwsbrief dit jaar van Businessplatform Eemshaven. Info.

 

U kunt hem lezen door op deze link te klikken.

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer