Nivi gaat verhuizen!

14 nov 2017Nieuws

Noem het gezellig, noem het overzichtelijk: onze oude locatie. Maar wij noemden het de laatste tijd: te krap! Het was hard nodig om wat ruimer in ons jasje te gaan zitten.

Om onze missie en visie voor de toekomst genoeg ruimte te geven kunnen wij u met gepaste trots melden dat wij gaan verhuizen naar een ruimere en efficiënter ingerichte locatie in Appingedam.

Op deze locatie kunnen we detacheringen, uitzenden, opleidingen, keuringen, veiligheidszorg, ontwikkelingen en automatisering verder optimaliseren. Ook zullen er meerdere leslokalen ingericht gaan worden en zal er ruim voldoende parkeergelegenheid zijn! Dit om u als klant nog beter te kunnen ontvangen. De verhuizing proberen we zo geruisloos mogelijk te laten verlopen zodat u hiervan geen hinder ondervindt.

Met ingang van 1 december 2017 zijn we te vinden zijn op ons nieuwe adres:

Energieweg 6
9902 RL Appingedam

Bekijk hier onze nieuwe locatie op de kaart.

Onze telefoonnummers en digitale adressen blijven gelijk, u kunt ons bereiken op:
Telefoon NIVI BHV B.V.            : 0596 – 680 255
Telefoon Detasafe B.V.             : 085 – 111 7777

Websites:
www.detasafe.nl
www.nivi.nl
 

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer