Noorderzijlvest draagt Bas Tammes voor als nieuwe secretaris-directeur

5 jul 2019Nieuws

Het dagelijks bestuur van Waterschap Noorderzijlvest draagt Bas Tammes (54) uit Amsterdam voor als nieuwe secretaris directeur. De voordracht wordt aanstaande woensdag 10 juli in de vergadering van het algemeen bestuur behandeld. Het algemeen bestuur benoemt de secretaris-directeur in zijn functie als eerste adviseur van het dagelijks bestuur en hoofd van de ambtelijke organisatie.

Tammes was de laatste 11 jaar verbonden aan het Hoogheemraadschap Rijnland en brengt veel ervaring mee voor het waterschap: hij was manager van diverse organisatieonderdelen bij het Hoogheemraadschap. Hij deed eerder internationale ervaring op als programmamanager in Bolivia. Daar werkte hij aan het realiseren van een duurzaam watersysteem en het verdelen van noodfondsgelden na een aardbeving.

Het is de bedoeling dat de heer Tammes op 1 september 2019 in dienst treedt.

 

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer