Noorderzijlvest draagt Bas Tammes voor als nieuwe secretaris-directeur

5 jul 2019Nieuws

Het dagelijks bestuur van Waterschap Noorderzijlvest draagt Bas Tammes (54) uit Amsterdam voor als nieuwe secretaris directeur. De voordracht wordt aanstaande woensdag 10 juli in de vergadering van het algemeen bestuur behandeld. Het algemeen bestuur benoemt de secretaris-directeur in zijn functie als eerste adviseur van het dagelijks bestuur en hoofd van de ambtelijke organisatie.

Tammes was de laatste 11 jaar verbonden aan het Hoogheemraadschap Rijnland en brengt veel ervaring mee voor het waterschap: hij was manager van diverse organisatieonderdelen bij het Hoogheemraadschap. Hij deed eerder internationale ervaring op als programmamanager in Bolivia. Daar werkte hij aan het realiseren van een duurzaam watersysteem en het verdelen van noodfondsgelden na een aardbeving.

Het is de bedoeling dat de heer Tammes op 1 september 2019 in dienst treedt.

 

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer