Noorderzijlvest draagt Bas Tammes voor als nieuwe secretaris-directeur

5 jul 2019Nieuws

Het dagelijks bestuur van Waterschap Noorderzijlvest draagt Bas Tammes (54) uit Amsterdam voor als nieuwe secretaris directeur. De voordracht wordt aanstaande woensdag 10 juli in de vergadering van het algemeen bestuur behandeld. Het algemeen bestuur benoemt de secretaris-directeur in zijn functie als eerste adviseur van het dagelijks bestuur en hoofd van de ambtelijke organisatie.

Tammes was de laatste 11 jaar verbonden aan het Hoogheemraadschap Rijnland en brengt veel ervaring mee voor het waterschap: hij was manager van diverse organisatieonderdelen bij het Hoogheemraadschap. Hij deed eerder internationale ervaring op als programmamanager in Bolivia. Daar werkte hij aan het realiseren van een duurzaam watersysteem en het verdelen van noodfondsgelden na een aardbeving.

Het is de bedoeling dat de heer Tammes op 1 september 2019 in dienst treedt.

 

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer