Noorderzijlvest genomineerd voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018

22 mei 2018Nieuws

Het waterschap Noorderzijlvest is genomineerd voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018. De motivatie luidde: ‘Met de tijd meegaande organisatie! Op het gebied van ICT, inrichting kantoor en communiceren’. De nominatie geeft aan dat Noorderzijlvest zich een moderne overheid toont.

Door positieve initiatieven voor het voetlicht te brengen, draagt de Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur. Op 19 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Overheidsawards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Overheidsawards worden de Awards uitgereikt aan dé Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het hart van onze democratie: de Ridderzaal.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), DisGover, Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), Interprovinciaal Overleg (IPO), Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer
Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer