Offshore wind: kansen op de internationale markt

17 sep 2015Nieuws

Is uw bedrijf actief in de offshore wind sector? Noteer dan 3 november in uw agenda. Op deze dag organiseren de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken, TKI Wind op Zee en IA-netwerk (RVO.nl) gezamenlijk een middagcongres met als thema Offshore wind: kansen op de internationale markt.

Innovatie Attachés en handelsafdelingen van ambassades presenteren de kansen voor de Nederlandse offshore wind sector voor samenwerking op het gebied van R&D en voor concrete investeringsprojecten. Het gaat met name over projecten in Duitsland, Taiwan, Japan, China, Zuid-Korea, India, Frankrijk, VK, Denemarken en België.

Het programma zal in de middag plaatsvinden bij het ministerie van Economische Zaken in Den Haag.
Meer informatie

Op deze pagina vindt u binnenkort meer informatie over het congres. Voor vragen kunt u contact opnemen met:

    Hans Bosch (thuisbasis Innovatie Attaché Netwerk)
    E hans.bosch@rvo.nl
    John Baken (TKI Wind-op-Zee)
    E baken@tki-windopzee.nl

Innovatie Attaché Netwerk

Het IA-Netwerk verbindt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken kennis over internationale innovatieve ontwikkelingen en daaraan gerelateerde trends aan Nederlandse bedrijven, kennisinstituten en overheden.

Bron: RVO.nl

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer