Opening ruimte voor zzp’ers en startups in Winsum

22 aug 2018Nieuws

EBG en Rabobank organiseren BBQ voor ondernemers

Economic Board Groningen (EBG) en Rabobank stellen een deel van hun kantoor in Winsum beschikbaar voor zzp’ers en startups die op zoek zijn naar een plek om te werken. Op donderdag 6 september zal wethouder Harmannus Blok de gezamenlijke ruimte officieel openen, met aansluitend een nazomerse BBQ. Ondernemers uit de regio zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen en nader kennis te maken met elkaar en met de mensen van EBG en de Rabobank.

 

Werken en ontmoeten in Winsum

Sinds april is EBG gehuisvest in Winsum, aan de Geert Reindersstraat 5, waar ook de Rabobank is gevestigd. De Rabobank en EBG hebben een gezamenlijke hal met flexibele werkplekken ingericht voor zzp’ers en startups, met gratis wifi en goede koffie. Ook is er een vergaderruimte waar zij op afspraak gebruik van kunnen maken.

Op 6 september organiseren EBG en de Rabobank een nazomerse BBQ waar ondernemers uit de regio van harte welkom zijn om de nieuwe werkplek te bekijken en met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Harmannus Blok, wethouder van de gemeente Winsum, zal om 17.00 uur de naam van de ruimte en de bijbehorende community voor ondernemers onthullen. Daarna is er gelegenheid om de ruimte te bekijken en start de nazomerse BBQ. Ondernemers kunnen zich aanmelden tot en met 3 september via info@ebgn.nl.
 
EBG is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied een nieuwe impuls te geven. Naast de ruimte voor ondernemers in Winsum zal EBG op diverse locaties in Noord- en Midden Groningen werkplekken voor ondernemers gaan aanbieden. Zo is in Delfzijl eerder dit jaar een startup community opgericht, waarvoor binnenkort flexibele werkplekken, kantoorunits en een vergaderruimte worden geopend. Het doel is (startende) ondernemers uit deze regio met elkaar in contact te brengen en een plek te bieden waar ze met elkaar kunnen ondernemen. Na Delfzijl is Bedum aan de beurt.

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer