Oud-directeur CVW Peter Kruyt plotseling overleden

30 dec 2017Nieuws

Oud-directeur Peter Kruyt van het Centrum Veilig Wonen (CVW) in Appingedam is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Costa Rica overleden aan een hartstilstand. Pas twaalf dagen geleden nam hij afscheid van het CVW. Na zijn afscheid ging hij op bezoek bij zijn zoon in het buitenland.

 

Hij en zijn vrouw hadden het plan om daar enkele weken met elkaar op te trekken. ,,Dat dit niet zo mag zijn is verschrikkelijk. We leven enorm mee met Peter’s echtgenote en de kinderen’’, reageert CVW-directiesecretaris Arjen van der Leur.

Hectische jaren

Tijdens zijn afscheidsreceptie blikte Kruyt in een gloedvol betoog terug op drie hectische jaren bij CVW. In 2014 wam hij voor het eerst in aanraking met de aardbevingsproblematiek in Groningen toen NAM een tender uitschreef voor de oprichting van een bedrijf dat aardbevingsschade zou herstellen en woningen/panden zou versterken.

Op afstand

Toen in maart 2017 duidelijk werd dat de NAM op afstand zou komen en Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders regisseur werd van de aardbevingsaanpak werkten Kruyt en zijn directieteam aan een organisatietransitie bij CVW om de organisatie klaar te maken voor deze opgave. Die reorganisatie wordt uitgevoerd onder leiding van Geeke Feiter die per 18 december aantrad als algemeen directeur van CVW.

 

Bron: RTVNoord.nl

Meer nieuws in deze categorie

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Verslag golftoernooi 29 juni 2022

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet. De wedstrijd (gespeeld...

Lees meer
Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer