Overname divisie van Wagenborg Nedlift door Lubbers Logistics Group definitief

3 jul 2016Nieuws

Lubbers Logistics Group, transporteur in de gas- en olieboor industrie, heeft met ingang van

1 juli 2016 de Speciaal Wegtransport divisies van Wagenborg Nedlift in Nederland en Wagenborg GmbH in Duitsland overgenomen. De overgenomen bedrijfsactiviteiten zullen volledig worden geïntegreerd in de Lubbers organisatie en worden voortgezet onder de Lubbers merknaam. De overname maakt onderdeel uit van Lubbers’ strategie om haar positie in de Europese energiemarkt verder te versterken. Door de verkoop zal Wagenborg Nedlift, specialist in horizontaal en verticaal zwaar transport, zich in de toekomst volledig op haar nichemarkt kunnen focussen: hijswerk, zwaar transport en montage.

Lubbers Logistics Group breidt haar personeels- en materieelbestand door de overname uit met 89 medewerkers, 73 trucks en 165 trailers. De uitbreiding van haar bestaande truck en trailervloot stelt de firma Lubbers in staat haar Europese netwerk verder uit te bouwen. Met de expertise die de ervaren medewerkers van Wagenborg Nedlift inbrengen denkt Lubbers de dienstverlening naar haar klanten verder te kunnen optimaliseren.

Wagenborg Nedlift op haar beurt kan zich na de overname focussen op haar kernactiviteiten hijswerk, zwaar transport en montage. Door haar divisie over te dragen aan de firma Lubbers Logistics Group is zij verzekerd van een goede toekomst voor de medewerkers die overgaan naar de firma Lubbers.

In de komende overgangsperiode alsook in de verdere toekomst zal er een nauwe samenwerking (blijven) bestaan tussen de beide firma’s, waarin het belang van de klant en de kwaliteit van dienstverlening voorop staat.

Meer nieuws in deze categorie