Pon Power opent servicevestiging in de Eemshaven

13 sep 2015Nieuws

Eemshaven – Pon Power mag vanaf vandaag ook Eemshaven tot haar servicevestigingen rekenen. De officiële dealer van Caterpillar® motoren heeft daarnaast recentelijk ook een servicevestiging in Maasbracht en droppoints geopend in Vlissingen en Baarlo. Daarmee staat de teller op tien locaties verspreid door heel Nederland.

Maarten Schouwink, Service Director van Pon Power: “Voor Pon Power zijn bereikbaarheid, kwaliteit en snelheid van onze service zeer belangrijk. Met de opening van onze nieuwe vestigingen zijn we in staat onze responstijd te verkorten, de reiskosten te reduceren en te zorgen voor een vast contactpersoon voor de klant.”

Naast de drie droppoints in Groningen, Vlissingen en Baarlo beschikt Pon Power nu in totaal over zeven servicevestigingen in Papendrecht, Aalsmeer, Apeldoorn, Heerhugowaard, Den Helder en Maasbracht en Eemshaven.

De servicevestigingen dienen als locatie waar klanten kunnen binnenlopen voor vragen of directe service. Hier is ook een kleine opslag met onderdelen aanwezig. Een droppoint fungeert als uitvalsbasis voor servicemonteurs. Het is een locatie waar vaak een kleine opslag aanwezig is.

Sinds 1926 is Pon Power Nederland de grootste serviceverlener voor alle power oplossingen van Caterpillar. Pon Power staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar om de beschikbaarheid van hun Cat oplossingen te kunnen garanderen.

Pon Power BV
Pon Power, een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon, is importeur/dealer van Cat motoren in Nederland. Of het nu de aandrijving van een schip of een machine betreft, een (nood) stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie, Pon Power biedt klanten een efficiënte kwaliteitsoplossing met Caterpillar motoren als degelijke, economische en betrouwbare krachtbron. Door haar uitgebreide kennis per markt levert Pon Power meer dan een motor of generator alleen. Denk hierbij aan advies op maat door toegewijde adviseurs die weten wat er bij de klant speelt, snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar en een uitgebreid servicediensten-aanbod.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

RWE bouwt mega-batterij in Eemshaven

RWE bouwt mega-batterij in Eemshaven

Batterij kan een uur lang de rol van elektriciteitscentrale kan overnemen Het Duitse energieconcern RWE bouwt in de Eemshaven een enorme batterij. Die moet eraan bijdragen dat vraag en aanbod van elektriciteit goed op elkaar kunnen worden afgestemd. De batterij komt...

Lees meer
Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Netwerkbijeenkomst 7 september 2023

Op de warme donderdagmiddag van 7 september mocht Eemshaven.info vele leden ontmoeten voor haar Netwerkbijeenkomst. Deze keer werden 3 podiumgasten geïnterviewd over hun vakgebied. De gedeputeerde Henk Emmens informeerde de zaal over de kansen die er volgens hem de...

Lees meer
Enjoy Bedrijfskleding neemt Proron Workwear over

Enjoy Bedrijfskleding neemt Proron Workwear over

Per 1 september 2023 wordt Proron Workwear overgenomen door Enjoy Bedrijfskleding. Beide bedrijven passen uitstekend bij elkaar door hun persoonlijke service, kwaliteit en no-nonsense benadering. Eigenaar Ronald van der Toorn van Proron heeft in 10 jaar een...

Lees meer