Pon Power opent servicevestiging in de Eemshaven

13 sep 2015Nieuws

Eemshaven – Pon Power mag vanaf vandaag ook Eemshaven tot haar servicevestigingen rekenen. De officiële dealer van Caterpillar® motoren heeft daarnaast recentelijk ook een servicevestiging in Maasbracht en droppoints geopend in Vlissingen en Baarlo. Daarmee staat de teller op tien locaties verspreid door heel Nederland.

Maarten Schouwink, Service Director van Pon Power: “Voor Pon Power zijn bereikbaarheid, kwaliteit en snelheid van onze service zeer belangrijk. Met de opening van onze nieuwe vestigingen zijn we in staat onze responstijd te verkorten, de reiskosten te reduceren en te zorgen voor een vast contactpersoon voor de klant.”

Naast de drie droppoints in Groningen, Vlissingen en Baarlo beschikt Pon Power nu in totaal over zeven servicevestigingen in Papendrecht, Aalsmeer, Apeldoorn, Heerhugowaard, Den Helder en Maasbracht en Eemshaven.

De servicevestigingen dienen als locatie waar klanten kunnen binnenlopen voor vragen of directe service. Hier is ook een kleine opslag met onderdelen aanwezig. Een droppoint fungeert als uitvalsbasis voor servicemonteurs. Het is een locatie waar vaak een kleine opslag aanwezig is.

Sinds 1926 is Pon Power Nederland de grootste serviceverlener voor alle power oplossingen van Caterpillar. Pon Power staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar om de beschikbaarheid van hun Cat oplossingen te kunnen garanderen.

Pon Power BV
Pon Power, een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon, is importeur/dealer van Cat motoren in Nederland. Of het nu de aandrijving van een schip of een machine betreft, een (nood) stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie, Pon Power biedt klanten een efficiënte kwaliteitsoplossing met Caterpillar motoren als degelijke, economische en betrouwbare krachtbron. Door haar uitgebreide kennis per markt levert Pon Power meer dan een motor of generator alleen. Denk hierbij aan advies op maat door toegewijde adviseurs die weten wat er bij de klant speelt, snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar en een uitgebreid servicediensten-aanbod.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer