Pon Power opent servicevestiging in de Eemshaven

13 sep 2015Nieuws

Eemshaven – Pon Power mag vanaf vandaag ook Eemshaven tot haar servicevestigingen rekenen. De officiële dealer van Caterpillar® motoren heeft daarnaast recentelijk ook een servicevestiging in Maasbracht en droppoints geopend in Vlissingen en Baarlo. Daarmee staat de teller op tien locaties verspreid door heel Nederland.

Maarten Schouwink, Service Director van Pon Power: “Voor Pon Power zijn bereikbaarheid, kwaliteit en snelheid van onze service zeer belangrijk. Met de opening van onze nieuwe vestigingen zijn we in staat onze responstijd te verkorten, de reiskosten te reduceren en te zorgen voor een vast contactpersoon voor de klant.”

Naast de drie droppoints in Groningen, Vlissingen en Baarlo beschikt Pon Power nu in totaal over zeven servicevestigingen in Papendrecht, Aalsmeer, Apeldoorn, Heerhugowaard, Den Helder en Maasbracht en Eemshaven.

De servicevestigingen dienen als locatie waar klanten kunnen binnenlopen voor vragen of directe service. Hier is ook een kleine opslag met onderdelen aanwezig. Een droppoint fungeert als uitvalsbasis voor servicemonteurs. Het is een locatie waar vaak een kleine opslag aanwezig is.

Sinds 1926 is Pon Power Nederland de grootste serviceverlener voor alle power oplossingen van Caterpillar. Pon Power staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten klaar om de beschikbaarheid van hun Cat oplossingen te kunnen garanderen.

Pon Power BV
Pon Power, een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon, is importeur/dealer van Cat motoren in Nederland. Of het nu de aandrijving van een schip of een machine betreft, een (nood) stroomaggregaat of een complete warmtekrachtinstallatie, Pon Power biedt klanten een efficiënte kwaliteitsoplossing met Caterpillar motoren als degelijke, economische en betrouwbare krachtbron. Door haar uitgebreide kennis per markt levert Pon Power meer dan een motor of generator alleen. Denk hierbij aan advies op maat door toegewijde adviseurs die weten wat er bij de klant speelt, snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar en een uitgebreid servicediensten-aanbod.

Bron: Eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni  om 08.00 uur vertrekt de Regina Andrea vanaf de drijvende steiger in Delfzijl voor een vaartocht met een aantal doelen: - netwerken met leden (ook van andere lokale businessclubs) - geld inzamelen voor de commissie Social Affairs (vrijwillige...

Lees meer
Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer