Radioprogramma BNR Gangmakers komt naar Eemsdelta Expo

5 jun 2016Nieuws

Op woensdag 15 juni verzorgt het radioprogramma BNR Gangmakers de uitzending tijdens de opening van de vakbeurs Eemsdelta Expo. De uitzending sluit nauw aan op het actuele energiethema zoals dat in Groningen speelt. Onder leiding van BNR-presentator Maarten Bouwhuis gaan relevante kopstukken de discussie aan over dit onderwerp.

BNR Gangmakers, het opinieprogramma voor en door ondernemers en een initiatief van Olympia Nederland en FD Mediagroep, trekt wekelijks het land in. Iedere week doet het radioprogramma een andere regio aan in Nederland. Deze week is het de beurt aan de provincie Groningen. Om 12.30 uur opent de Expo haar deuren, om 13.30 uur starten de opnames van de uitzending. Onderwerp van gesprek is de verandering van de Groningse energievoorziening van gas naar duurzame bronnen. Wat zijn de kansen en bedreigingen van een dergelijk ingrijpende energietransitie? En wat is de omvang, impact en haalbaarheid? Ook wordt besproken hoe ondernemers zelf stappen kunnen zetten richting energietransitie en -reductie. Via de interruptiemicrofoon kan het publiek zich mengen in de discussie.

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met zo’n 90 reguliere en 50 inhouse vestigingen in Nederland. Naar omzet gerekend behoort Olympia tot de top van de uitzendbureaus van Nederland. Olympia levert een breed scala aan personeelsdiensten en richt zich daarbij op vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide on- en offline netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap. Meer informatie over Olympia kunt u vinden op www.olympia.nl.

Meer nieuws in deze categorie