RIWAL benoemt nieuwe CEO

15 jul 2019Nieuws

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft per direct Pedro Torres benoemd als CEO.

De benoeming van Torres is gebaseerd op zijn 25 jaar uitgebreide leidinggevende ervaring in de internationale verhuurindustrie. In 2012 trad hij in dienst bij Riwal als Regionaal Directeur en werd hij in 2015 gepromoveerd tot COO. Door de jaren heen heeft hij sterk bijgedragen aan de positieve operationele resultaten van het bedrijf en de implementatie van The Riwal Way, het programma voor continue verbetering dat de cultuur binnen het bedrijf heeft getransformeerd.

Samen met René Timmers (CFO) en Søren Rosenkrands (CBDO), gaf hij succesvol richting aan de aanhoudende groei van internationale activiteiten van Riwal in de afgelopen periode.

 

Ellen Meijer, lid van de Raad van Bestuur van Riwal, laat weten: "We zijn zo blij dat we de juiste persoon binnen het bedrijf konden selecteren voor deze functie. De andere leden van Riwal’s managementteam ondersteunen de benoeming van Pedro Torres volledig. Pedro's operationele en strategische vaardigheden, naast zijn vermogen om teamprestaties mogelijk te maken, maakt hem uitermate geschikt voor deze functie."

 

Meer nieuws in deze categorie