Specifieke dienstverlening voor koelcontainers

2 mrt 2017Nieuws

De Kramer Group gaat op de voormalige City Terminal in de Eemhaven een reeferservicecentrum bouwen. Voor koelcontainers zal hier specifieke dienstverlening worden aangeboden.

Kramer Castelein

Kramer en het Havenbedrijf Rotterdam hebben hiertoe een overeenkomst bereikt, die deze week werd bekendgemaakt. In het nieuwe centrum zullen koelcontainers worden gerepareerd, schoongemaakt, gestald, geïnspecteerd en beveiligd. Ook gaat Kramer een binnenvaartservice verzorgen tussen de Maasvlakte en Eemhaven. Het bedrijf vervangt hiermee zijn oude ‘empty depot’ aan de Reeweg en geeft ook zijn oude locatie Eemhavenweg op. De nieuwe activiteiten van Kramer passen in het streven van het Havenbedrijf Rotterdam om een ‘multi-user’-omgeving te creëren, waarbij meerdere, zo veel mogelijk aanvullende logistieke dienstverleners gezamenlijk gebruik maken van een centrale weg en een entree. Dat zorgt voor veel synergie, meent het havenbedrijf.

Foto: André Kramer (l., Kramer Group) en Allard Castelein (Havenbedrijf Rotterdam).

Bron: europoortkringen.nl

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer