TD Industry – Nieuwe collega

29 okt 2020Nieuws, Service

Sinds 1 oktober is Dicky Brouwer de nieuwe commercieel manager binnen TD Industry. Na een kleine inwerkperiode zal hij onze en nieuwe klanten gaan bezoeken en zich aan u komen voorstellen.

Wij wensen van Dicky heel veel succes met het vervullen van de functie.

TD Industry in het kort

Las- en constructiewerk voeren we uit in onze eigen werkplaats en/of op locatie. Daarnaast zijn we onze klanten graag van dienst in onderhoud of stops. We willen graag uw partner zijn in de bouw, industrie en maritieme sector voor kleine reparaties tot constructies en van ontwerp tot eindproduct.

TD Industry heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Veiligheid voor eigen medewerkers en derden op en in de nabije omgeving van de werkplek. We voeren last minute risico’s uit. Hierbij kijkt de monteur of hij en iedere andere betrokkene bij de werkzaamheden nog steeds veilig kan werken. Bij twijfel of er zich een onveilige situatie voordoet staakt hij direct de werkzaamheden en zorgt ervoor dat er een veilige werkplek ontstaat.

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer