TD Industry – Nieuwe collega

29 okt 2020Nieuws, Service

Sinds 1 oktober is Dicky Brouwer de nieuwe commercieel manager binnen TD Industry. Na een kleine inwerkperiode zal hij onze en nieuwe klanten gaan bezoeken en zich aan u komen voorstellen.

Wij wensen van Dicky heel veel succes met het vervullen van de functie.

TD Industry in het kort

Las- en constructiewerk voeren we uit in onze eigen werkplaats en/of op locatie. Daarnaast zijn we onze klanten graag van dienst in onderhoud of stops. We willen graag uw partner zijn in de bouw, industrie en maritieme sector voor kleine reparaties tot constructies en van ontwerp tot eindproduct.

TD Industry heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Veiligheid voor eigen medewerkers en derden op en in de nabije omgeving van de werkplek. We voeren last minute risico’s uit. Hierbij kijkt de monteur of hij en iedere andere betrokkene bij de werkzaamheden nog steeds veilig kan werken. Bij twijfel of er zich een onveilige situatie voordoet staakt hij direct de werkzaamheden en zorgt ervoor dat er een veilige werkplek ontstaat.

 

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer