TD Industry – Nieuwe collega

29 okt 2020Nieuws, Service

Sinds 1 oktober is Dicky Brouwer de nieuwe commercieel manager binnen TD Industry. Na een kleine inwerkperiode zal hij onze en nieuwe klanten gaan bezoeken en zich aan u komen voorstellen.

Wij wensen van Dicky heel veel succes met het vervullen van de functie.

TD Industry in het kort

Las- en constructiewerk voeren we uit in onze eigen werkplaats en/of op locatie. Daarnaast zijn we onze klanten graag van dienst in onderhoud of stops. We willen graag uw partner zijn in de bouw, industrie en maritieme sector voor kleine reparaties tot constructies en van ontwerp tot eindproduct.

TD Industry heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Veiligheid voor eigen medewerkers en derden op en in de nabije omgeving van de werkplek. We voeren last minute risico’s uit. Hierbij kijkt de monteur of hij en iedere andere betrokkene bij de werkzaamheden nog steeds veilig kan werken. Bij twijfel of er zich een onveilige situatie voordoet staakt hij direct de werkzaamheden en zorgt ervoor dat er een veilige werkplek ontstaat.

 

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer