Technische groothandel Unishore B.V. opent zijn deuren in Eemshaven

2 apr 2019Nieuws

Unishore B.V. is gespecialiseerd in de toelevering aan offshore, scheepvaart en industrie. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan technische artikelen, van gereedschap tot bevestigingsmateriaal en van slangen en koppelingen tot afsluiters.

Het bedrijf heeft zijn roots in de offshore business in Den Helder. Mede daardoor weet men welke service en flexibiliteit er nodig is om bedrijven in en rondom Eemshaven te helpen met technische artikelen. De handelsonderneming maakt deel uit van de Haarlemse Imbema Groep met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Indonesië. De vestiging in Eemshaven is een samenwerking tussen Unishore B.V. en CIV Offshore & Shipping en bevindt zich aan de Borkumweg 16 in Eemshaven en is per 1 april op werkdagen geopend.

 

Bron: eemskrant.nl

Meer nieuws in deze categorie

Bijeenkomsten 2024

Bijeenkomsten 2024

Wij hebben voor 2024 data geprikt voor de Eemshaven.Info-bijeenkomsten. Alvast handig om te noteren. Uiteraard ontvangen genodigden tijdig nadere informatie. 23 mei: Flonk: thema-lunchbijeenkomst 13 juni: Delfsail ontbijtbijeenkomst 27 juni: Golfevent Eemshaven.info...

Lees meer