Thema-avond: Economic Board Groningen

5 okt 2015Nieuws

Regionaal Informatiepunt Groningen (RIG)

Op dinsdag 13 oktober vindt weer een RIG-avond plaats met als onderwerp de Economic Board Groningen. Deze thema-avond is specifiek gericht op ondernemers in het bevingsgebied. We gaan in gesprek met Marco Smit, directeur van de Economic Board.

De Economic Board is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied te versterken. Zij stelt anderen in de gelegenheid stellen plannen te ontwikkelen en te realiseren. Alle initiatieven die (economisch gezien) bestaansrecht hebben en een langetermijneffect voor het gebied opleveren, komen in aanmerking voor ondersteuning door de Economic Board.

Bent u ondernemer in dit gebied en nieuwsgiering naar de werkwijze van de Economic Board? Kom dan naar deze thema-avond. In gesprek met Marco Smit wisselen we van gedachten over de rol en werkwijze van de Economic Board.

U bent van harte welkom op dinsdag 13 oktober van 19:30 – 21:45 uur in de Raadzaal van de gemeente Loppersum. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen! U kunt zicht aanmelden door te bellen naar 0596 54 82 00 of een e-mail te sturen naar gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, bedrijf, telefoonnummer en aantal personen. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen. U kunt zich aanmelden tot maandag 12 oktober.

LOCATIE

Gemeentehuis Loppersum
Molenweg 12 in Loppersum
T: 0596 54 82 00
E: gemeente@loppersum.nl.

Dinsdag 13 oktober 19:30 – 21:45 uur

Meer informatie over de Economic Board is te vinden op www.economicboardgroningen.nl.

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer