Thema-avond: Economic Board Groningen

5 okt 2015Nieuws

Regionaal Informatiepunt Groningen (RIG)

Op dinsdag 13 oktober vindt weer een RIG-avond plaats met als onderwerp de Economic Board Groningen. Deze thema-avond is specifiek gericht op ondernemers in het bevingsgebied. We gaan in gesprek met Marco Smit, directeur van de Economic Board.

De Economic Board is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied te versterken. Zij stelt anderen in de gelegenheid stellen plannen te ontwikkelen en te realiseren. Alle initiatieven die (economisch gezien) bestaansrecht hebben en een langetermijneffect voor het gebied opleveren, komen in aanmerking voor ondersteuning door de Economic Board.

Bent u ondernemer in dit gebied en nieuwsgiering naar de werkwijze van de Economic Board? Kom dan naar deze thema-avond. In gesprek met Marco Smit wisselen we van gedachten over de rol en werkwijze van de Economic Board.

U bent van harte welkom op dinsdag 13 oktober van 19:30 – 21:45 uur in de Raadzaal van de gemeente Loppersum. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen! U kunt zicht aanmelden door te bellen naar 0596 54 82 00 of een e-mail te sturen naar gemeente@loppersum.nl onder vermelding van naam, bedrijf, telefoonnummer en aantal personen. Zonder aanmelding kunt u niet deelnemen. U kunt zich aanmelden tot maandag 12 oktober.

LOCATIE

Gemeentehuis Loppersum
Molenweg 12 in Loppersum
T: 0596 54 82 00
E: gemeente@loppersum.nl.

Dinsdag 13 oktober 19:30 – 21:45 uur

Meer informatie over de Economic Board is te vinden op www.economicboardgroningen.nl.

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer