Toeleveranciers gezocht uit Provincie Groningen of nog mooier uit Gemeente Oldambt.

8 jun 2021Nieuws, Vacatures

Hyzon Motors zoekt toeleveranciers voor onze vrachtwagenproductie
Zit jouw bedrijf in de provincie Groningen en lever jij producten die wij gebruiken In onze vrachtwagens tegen nette prijzen dan zoeken wij jou!!.

Want we werken liefst samen aan deze waterstof energietransitie
En: hoe mooi is het merkje op de truck “Made in Grunn”

We gebruiken zoveel spullen dat voor heel veel te leveren is, maar met name bedrijven die dingen kunnen maken (maakindustrie).
Denk aan elektronische delen, printplaten, kunststof delen, bedrijven die kunststof spuitgieten kunnen, polyester delen maken.
Maar ook aluminium en RVS en staal verwerkende bedrijven. Bedrijven die radiatoren kunnen maken, maar ook klusjes bedrijf die hand en spant diensten wil doen.

We zoeken ook bedrijven die helpen kunnen met 3D tekenen, programmeren maar ook poedercoating bedrijven

Maar… we zoeken ook bedrijven die taarten kunnen bakken en bloemstukken kunnen maken bij afleveringen van voertuigen.
Rij-instructeurs die het nieuwe rijden willen leren aan onze klanten. Bedrijven die ons kunnen helpen aan Diverse ISO certificering.
We zoeken lobbyisten die willen lobbyen in Den Haag om regelgeving aangepast te krijgen. GroBusiness

 

Lees meer via de LinkedIn-pagina

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer