Topbrands Europe en Werkplein Fivelingo creëren 70 banen in Appingedam

27 mrt 2019Nieuws

Topbrands en Werkplein Fivelingo hebben een contract getekend voor het verpakken van cosmetica, lichaamsverzorgings- en huishoudelijke reinigingsproducten. Topbrands handelt wereldwijd in deze producten en is één van de marktleiders.Ongeveer 70 medewerkers van Werkplein Fivelingo zijn door dit contract verzekerd van werk voor langere tijd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de vestiging van Werkplein Fivelingo in Appingedam. Kees Roeloffs, financieel directeur van Topbrands en Roelof Kuipers, plaatsvervangend directeur van Werkplein Fivelingo hebben in Oud-Beijerland, op het hoofdkantoor van Topbrands, de overeenkomst ondertekend. De opstap voor deze overeenkomst is de goede relatie die Topbrands en Werkplein Fivelingoal jaren hebben. Marcel de Kieviet, logistiek manager van Topbrands en verantwoordelijk voor de samenwerking: “Vertrouwen is de basis van een goede samenwerking. Dit vertrouwen bezegelen we graag met maken van deze nieuwe stap. We vinden het belangrijk dat we mensen, in samenwerking met Werkplein Fivelingo, de mogelijkheid kunnen bieden op een betere toekomst. Investeren in mensen is investeren in de toekomst!”

Roelof Kuipers ziet een samenwerking die alleen maar winnaars oplevert:“Het gaat bij ons omeen bijzondere groep mensen, die zeer gemotiveerd en betrouwbaar is. Ze kijken echt uit naar het werk dat ze straks gaan doen. Deze overeenkomst is wat mij betreft een kroon op onze samenwerking, die tien jaar geleden begon. Topbrands is ook zeer actief in andere delen van onze arbeidsmarkregio, Werk in Zicht.”

Topbrands

Topbrands is een internationaal, inkoop-gedreven handelsbedrijf met veel ervaring in de markt voor cosmetica, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten. Topbrands opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden.Topbrands heeft sinds 2002 nationaal én internationaal naam opgebouwd als een betrouwbare, krachtige partner voor retailers en multinationals. In september 2016 trad Topbrands toe tot de B&S Group, een beursgenoteerd bedrijf.

Werkplein Fivelingo

Werkplein Fivelingo voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. In het sterk veranderende en zich ontwikkelende speelveld vanhet sociaal domein,is Werkplein Fivelingo een professioneel bedrijf dat werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden opleidt, traint en bemiddelt naar werk. Doel is om kandidaten een betere uitgangspositie op werk te verschaffen. Daarnaast verstrekt het bedrijf uitkeringen en werk aan Sociale-Werkplaats-medewerkers. Werkplein Fivelingo is partner van arbeidsmark regio Werk in Zicht.

Meer nieuws in deze categorie

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

DelfSail ontbijtbijeenkomst 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni  om 08.00 uur vertrekt de Regina Andrea vanaf de drijvende steiger in Delfzijl voor een vaartocht met een aantal doelen: - netwerken met leden (ook van andere lokale businessclubs) - geld inzamelen voor de commissie Social Affairs (vrijwillige...

Lees meer
Subsidie voor Eemshydrogen

Subsidie voor Eemshydrogen

Marinus Tabak, COO EWE, postte zojuist het volgende bericht: Met grote trots kunnen we vandaag het nieuws delen dat wij als RWE subsidie toegekend hebben gekregen voor ons 50MW groene waterstofproject, Eemhydrogen, in de Eemshaven. Dit geweldige nieuws markeert een...

Lees meer