Uitnodiging B2Bijeenkomst Alfa-college

12 mei 2016Nieuws


Dinsdag 21 juni organiseert Alfa-college in samenwerking met UNETO-VNI en OTIB een B2B lunchbijeenkomst voor bedrijfsleven, overheid, onderwijs en geinteresseerde. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

 

 

Uitnodiging B2Bijeenkomst

Op dinsdag 21 juni vindt de eerste B2Bijeenkomst plaats.  Hoogleraar Kees Hummelen van de Rijksuniversiteit Groningen deelt zijn expertise rondom zonne-panelen. De Groningse Chemicus publiceerde in 1995 een eerste artikel over plastic zonnecellen en heeft sindsdien niet stil gezeten, hij neemt ons mee in zijn kijk op groene energie en zonnecellen.


Daarna belichten we welke kansen dit u biedt en hoe u daar gebruik van kunt maken. We vertellen u hoe u zich aan de hand van een opleiding kunt onderscheiden. André Bouwmeester presenteert de subsidiemogelijkheden hierin van OTIB. Jakob Hulshof (UNETO VNI) verteld meer over het Energieloket Groningen in kader van het Nationaal Energieakkoord. We sluiten gezamelijk af met een korte rondleiding.

11:45 uur  Inloop en kennismaken met een broodje

12:05 uur  Welkom en Introductie
12:15 uur  Prof. Kees Hummelen (Rijksuniversiteit Groningen)
13:00 uur Opleiding, subsidies en Energieloket Groningen

13:20 uur  Afsluiting en Rondleiding

Locatie: Admiraal de Ruyterlaan 2 te Groningen
 

 Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Vragen? Bel of mail gerust: bedrijfsopleidingentechniek@alfa-college.nl of 0883342315

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer