Unieke compactkraan geleverd aan Wagenborg

21 okt 2015Nieuws

Onlangs is bij Wagenborg de nieuwe Palfinger PK 27002-SH compactkraan geleverd. De kraan is, met haar beperkte afmetingen van slechts 5,4 x 2,4 x 2,3 meter, uitermate geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

De kraan beschikt over een hoofdmast van 12,8 meter. De totale lengte, met fly-jib, bedraagt maar liefst 22,2 meter. De capaciteit van de hoofdmast bedraagt 8,6 tot 1,8 ton, met fly-jib 3,3 ton tot 450 kilo. De machine is door haar volledig elektrische aandrijving milieuvriendelijk en veroorzaakt dus geen uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

Door de mogelijkheden die deze compactkraan biedt te combineren met het huidige equipment van Wagenborg kan zij nog beter inspringen op de logistiek uitdagende vragen van haar klanten.

 

   

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer