Unieke verlenging hoofdsponsorschap Office Centre bij FC Groningen

24 okt 2020Nieuws

FC Groningen en Office Centre hebben een unieke zakelijke overeenkomst gesloten. De specialist in kantoorartikelen en -oplossingen, verlengt het hoofdsponsorschap bij de Trots van het Noorden voor onbepaalde tijd. De verbintenis gaat medio 2021 in, na afloop van de huidige overeenkomst. Office Centre, dé partner voor werkend en lerend Nederland, is sinds het seizoen 2019/2020 als hoofdsponsor verbonden aan FC Groningen.

De nieuwe verbintenis is uniek omdat uitgerekend in deze onzekere tijden het hoofdsponsorschap voor clubs heel belangrijk is. FC Groningen vindt het dan ook een heel bijzonder signaal dat Office Centre juist nu voor onbepaalde tijd achter de club gaat staan. De hoofdsponsor toont hiermee haar ambitie naar groei en het laat tevens de waarde van een partnership met FC Groningen zien. De nieuwe overeenkomst geeft het partnership de tijd en het vertrouwen om groter te worden. Office Centre wil groeien en FC Groningen heeft die ambitie ook, daarin hebben beide partijen elkaar gevonden.

Reactie FC Groningen
Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen spreekt van een bijzondere overeenkomst. “We zijn er enorm trots op dat we samen met Office Centre dit bijzondere partnership voor onbepaalde tijd zijn aangegaan. De hoofdsponsor is de meest prominente partner van de club en dan juist nu het contract verlengen is het mooiste cadeau wat de FC in deze tijd kan krijgen. Het zegt veel over het vertrouwen dat Office Centre heeft in FC Groningen voor de aankomende jaren. We hebben allebei het idee dat we nog flink kunnen groeien. Daar gaan we elkaar mee helpen. Als je juist in deze tijd zo vierkant achter een club gaat staan, tekent dit de betrokkenheid, maar ook de enorme waarde van het partnership.”

Reactie Office Centre
Frans Davelaar, CCO van Office Centre, zegt over de contractverlenging: “We zijn voor het tweede seizoen als hoofdsponsor aan de club verbonden en we zijn uitermate goed te spreken over de samenwerking. Het zijn moeilijke en onzekere tijden, zeker ook voor FC Groningen, maar de club heeft een goede visie en een mooi plan richting de toekomst. Wij geloven daarin en in iets meer dan een jaar tijd hebben wij nationaal – maar ook internationaal – al een enorme naamsbekendheid weten te realiseren, niet in de laatste plaats vanuit ons partnership met FC Groningen. Dit willen we uitbouwen. Wij geloven in FC Groningen als economische versneller, niet alleen voor Noord-Nederland, maar zelfs voor heel Nederland en dit willen wij middels deze contractverlenging zichtbaar ondersteunen.”

Hybride werken
Eén van de eerste zichtbare projecten die Office Centre in samenwerking met FC Groningen gaat uitrollen, is het hybride werken. In het Hitachi Capital Mobility Stadion komen unieke werkplekken voor alle businessclubleden van FC Groningen, klanten van Office Centre en de rest van werkend Noord-Nederland. Office Centre is specialist in het inrichten van flexibele werkplekken. Het stadion heeft met de horeca-mogelijkheden en de uitstekende bereikbaarheid de best passende faciliteiten voor ondernemers en werknemers. Flexibel werken op een unieke locatie; het kan bij FC Groningen en wordt mogelijk gemaakt door Office Centre!

Over Office Centre
Office Centre is een Nederlandse onderneming met ruim 100 vestigingen in Nederland en Duitsland. Dagelijks staan meer dan 1.500 enthousiaste medewerkers klaar voor ondernemers en ondernemende mensen. Tevens is er een groot online aanbod beschikbaar via  www.officecentre.nl

Office Centre is dé partner voor werkend, lerend en ondernemend Nederland. Alles onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning is Office Centre het juiste adres. Daarnaast is Office Centre dé 1,5 meter-specialist.

Office Centre: Alles voor thuis, onderweg en voor kantoor. Werken waar je maar wil en kan.

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer

Eemshaven.info golftoernooi 2024

Donderdag 27 juni was de schitterend gelegen golfbaan van de Groningse Golfclub Duurswold de locatie voor het Eemshaven.Info Golftoernooi: Naast het toernooi konden ook aspirant en beginnende golfers deze dag aan de slag bij de golfclinic. De winnaar van het toernooi...

Lees meer