Verslag eerste dag Eemsdelta Expo 2016

15 jun 2016Nieuws

De eerste dag van de Eemsdelta Expo 2016 staat in de geschiedenisboeken. De tweede, en tevens laatste dag van deze beurs, is om 10 uur van start gegaan. Tot 18.00 uur zijn bezoekers welkom op het Business to Business Event voor de Eemsdelta.

De belangstelling voor het seminar dat voorafgaand aan de opening van de beurs werd gehouden, was groot. De heren Pijlman, Van Tuinen en Van den Dool presenteerden hun ideeen over het thema van het seminar: de energietransitie, kans of bedreiging voor Groningen.

Voorafgaand aan de keynote-sprekers onthulde Marco Smit van Economic Board Groningen, het Groei-fonds. Hierover hebben wij u gister geïnformeerd.

Na de pauze discussieerden de heren Hoek, Smit en Van der Velde onder leiding van Edwin Pasveer over hetzelfde thema.

Om half 1 werd de Eemsdelta Expo officieel geopend door burgemeester Rika Pot van Appingedam.

Wilt u de beurs vandaag bezoeken? Op het bedrijventerrein Fivelpoort in Appingedam heten de standhouders u van harte welkom.

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer