Verslag eerste dag Eemsdelta Expo 2016

15 jun 2016Nieuws

De eerste dag van de Eemsdelta Expo 2016 staat in de geschiedenisboeken. De tweede, en tevens laatste dag van deze beurs, is om 10 uur van start gegaan. Tot 18.00 uur zijn bezoekers welkom op het Business to Business Event voor de Eemsdelta.

De belangstelling voor het seminar dat voorafgaand aan de opening van de beurs werd gehouden, was groot. De heren Pijlman, Van Tuinen en Van den Dool presenteerden hun ideeen over het thema van het seminar: de energietransitie, kans of bedreiging voor Groningen.

Voorafgaand aan de keynote-sprekers onthulde Marco Smit van Economic Board Groningen, het Groei-fonds. Hierover hebben wij u gister geïnformeerd.

Na de pauze discussieerden de heren Hoek, Smit en Van der Velde onder leiding van Edwin Pasveer over hetzelfde thema.

Om half 1 werd de Eemsdelta Expo officieel geopend door burgemeester Rika Pot van Appingedam.

Wilt u de beurs vandaag bezoeken? Op het bedrijventerrein Fivelpoort in Appingedam heten de standhouders u van harte welkom.

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

Overname en herstart Purified Metal Company (PMC)

We willen graag een belangrijke update met jullie delen. Na een periode van uitdagingen is Purified Metal Company recentelijk overgenomen door vier Noordelijke ondernemers, met ervaring in verschillende sectoren zoals asbestsanering, vastgoed en machinebouw en die...

Lees meer