Verslag golftoernooi 29 juni 2022

30 jun 2022Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet.

De wedstrijd (gespeeld over 9 holes) kende voor de derde jaar oprij een winnaar vanuit Kantoor&Kopie. Waar de winnaar van 2020 en 2021, Steven Venema op de 2e plaats eindigde, liet Olav van Bruggen de concurrentie achter zich en nam dit jaar de wisseltrofee in ontvangst.

Team 5

Naast de wedstrijd werd er ook een golfclinic gehouden. Ook deze clinic was wederom een groot succes en bracht veel nieuwe mensen samen. De eerste plaatst bij de golfclinic werd gedeeld door de teams van Wepro Ingenieurs (Maurice Geerts en Gerben Wobbema) en van Braak accountants (Ykele Rusticus en Johan Ludolphie)

Na de (ont)spannende golfactiviteiten en de aansluitende prijsuitreiking was het tijd voor het “Zomerborrelbuffet” verzorgd door PBCatering.

Eemshaven.Info dankt de sponsoren van dit evenement, Robert Ritsema en Groningse Golfclub Duurswold. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en zullen vol enthousiasme in 2023 de 9e editie van dit toernooi organiseren.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

 

 

   

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer