Verslag golftoernooi 29 juni 2022

30 jun 2022Bijeenkomsten, Eemshaven, Nieuws

Op woensdag 29 juni werd op het terrein van Golfclub Duurswold het jaarlijkse Eemsdelta Open Golftoernooi georganiseerd. Het was wederom een prachtige dag, vol met oude en nieuwe contacten en waarbij het weer ons wederom niet in de steek liet.

De wedstrijd (gespeeld over 9 holes) kende voor de derde jaar oprij een winnaar vanuit Kantoor&Kopie. Waar de winnaar van 2020 en 2021, Steven Venema op de 2e plaats eindigde, liet Olav van Bruggen de concurrentie achter zich en nam dit jaar de wisseltrofee in ontvangst.

Team 5

Naast de wedstrijd werd er ook een golfclinic gehouden. Ook deze clinic was wederom een groot succes en bracht veel nieuwe mensen samen. De eerste plaatst bij de golfclinic werd gedeeld door de teams van Wepro Ingenieurs (Maurice Geerts en Gerben Wobbema) en van Braak accountants (Ykele Rusticus en Johan Ludolphie)

Na de (ont)spannende golfactiviteiten en de aansluitende prijsuitreiking was het tijd voor het “Zomerborrelbuffet” verzorgd door PBCatering.

Eemshaven.Info dankt de sponsoren van dit evenement, Robert Ritsema en Groningse Golfclub Duurswold. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en zullen vol enthousiasme in 2023 de 9e editie van dit toernooi organiseren.

De foto’s, gemaakt door Jan Zeeman, treft u hier aan.

 

 

   

Meer nieuws in deze categorie

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt  naar DelfSail 2024!

Tall Ship Guayas uit Ecuador komt naar DelfSail 2024!

DelfSail heeft opnieuw een aantal bijzondere tall ships weten vast te leggen. Daaronder Guayas uit Ecuador. Met haar gigantische vlag trekt het schip alle aandacht naar zich toe, in de felle nationale kleuren van Ecuador en met haar de bemanning op de ra’s. Volgens...

Lees meer