Wagenborg breidt wederom haar kraanvloot verder uit!

15 feb 2018Nieuws

Wagenborg Nedlift, specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en zwaar transport heeft opnieuw haar kraanvloot verder uitgebreid. Dit keer voegt Wagenborg 3 nieuwe Tadano’s toe aan haar kraanvloot. Het gaat twee Tadano’s HK40 en om één Tadano ATF70G-4.

De Tadano ATF70G-4 beschikt over een 52 meter lange telescoopmast en is uitgerust met dubbele jib. Verder is de kraan uitgerust met 16,5 ton ballast. De motoren van de onder- en bovenwagen voldoen volledig aan de Tier 4f emissienorm. De Tadano’s HK40 beschikken beiden over een 35,2 meter lange telescoopmast en zijn geleverd met een 9 meter lange enkele jib en 8,5 ton ballast. De kranen zijn voorzien van een Scania onderwagen 8×2 met naloopas.

Beide type kranen zijn voorzien van radiografische afstandsbediening, een kantelcabine en achteruitrijcamera. De kranen zijn inmiddels afgeleverd op het hoofdkantoor van Wagenborg Nedlift in Groningen.

Meer nieuws in deze categorie

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

Volop bouwactiviteiten in de Eemshaven

De Eemshaven is voor bedrijven nog altijd volop in trek. Door deze bloeiende bedrijvigheid zijn er op dit moment vele bouwactiviteiten in de haven. Van batterij-opslagen tot verduurzaming bij mouterijen, van startende projecten tot afbouwfases. Een kort overzicht: TKF...

Lees meer