Wagenborg Nedlift voor het zesde jaar op rij winnaar ESTA award

16 apr 2019Nieuws

Voor het zesde jaar op rij is Wagenborg Nedlift de trotse winnaar van een ESTA award! Gisteravond, tijdens de ‘ESTA’s Users Night 2019’ heeft de ESTA in München de winnaars bekend gemaakt. Wagenborg Nedlift is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Innovation/Development’, met het project ‘OCC Den Haag’. Voor dit project heeft Wagenborg Nedlift in samenwerking met Bomecon Construction Equipment een innovatieve en praktische oplossing ontwikkeld.

Plaatsen iconische zuilen Onderwijs- en Cultuurcomplex Den Haag

Sinds 2017 werkt bouwcombinatie Cadanz in het centrum van Den Haag hard aan de bouw van het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC). Wagenborg Nedlift voert de hijswerkzaamheden uit voor Cadanz en ontving in dit kader de vraag een oplossing te ontwikkelen voor het plaatsen van maar liefst 50 bijzondere iconische zuilen, in de vorm van een stemvork. Gezien de dikte en sterkte van de elementen was het onmogelijk de zuilen met behulp van een reguliere hijsoperatie in verticale positie te brengen en te plaatsen. Daarom heeft Wagenborg Nedlift Bomecon Construction Equipment benaderd om gezamenlijk een speciaal hijsframe te ontwikkelen, om de zuilen tijdens de hijsoperatie te ondersteunen en te versterken. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een veilig en praktisch inzetbaar hijsframe, waarmee de zuilen (variërend in afmeting en gewicht) volledig naar wens geplaatst konden worden. Sign of Solutions!

 

Meer nieuws in deze categorie

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Flonk Hotels wint Dutch Hotel Award 2024

Ook in 2024 zocht de Dutch Hotel Award het beste hotelmanagementteam van Nederland. Deze editie is het thema ‘High Tech, High Touch’. Hoe vind je als hotelmanagementteam de optimale balans tussen de “afstandelijke”, maar niet meer weg te denken, techniek en...

Lees meer
Delfsail Vaartocht 2024

Delfsail Vaartocht 2024

Op de eerste dag van Delfsail 2024, 13 juni, kwamen leden van de netwerkorganisaties CC Ventus, Top of Holland en Eemshaven.info om 8 uur bij elkaar op de kade van Delfzijl om in te schepen op de 'Regina Andrea' voor een vaartocht en ontbijt. De bijeenkomst werd...

Lees meer
Nieuwsbrief 03

Nieuwsbrief 03

Zojuist verschenen, vers van de pers: de derde nieuwsbrief van Eemshaven.info. U kunt de nieuwsbrief lezen via deze link.   Veel leesplezier!

Lees meer