Willem de Boer werkt samen met internationale topchef

26 okt 2016Nieuws

Willem de Boer Food & Events in Emmeloord gaat samenwerken met topchef David Biton van het beroemde restaurant La Regence van het King David Hotel in Jeruzalem.

In augustus van dit jaar hadden David Biton en Willem de Boer, van het gelijknamige cateringbedrijf, een ontmoeting in Jeruzalem. Biton is Executive Chef van het restaurant van het prestigieuze King David Hotel, dat bekend is van vele bekende personen die hier door de jaren heen te gast waren. De topchef komt eind oktober naar Emmeloord om zijn culinaire visie en bereidingsmethoden te delen met Erwin Stroo en Harry Schrijver.

Henk de Boer: “Onze chefs worden door David Biton ondersteund in bijzondere creaties van gerechten. Het ontwikkelen en toepassen van wereldwijde keukentrends en observaties op voedingsgebied zijn uitermate belangrijk om je in kwaliteit te onderscheiden. Deze samenwerking met ons productontwikkelingsteam is uniek. Het is een grote eer om als cateraar met nieuwe en toonaangevende innovaties door deze internationale topchef geïnspireerd te worden”. David Biton en de chefs van Willem de Boer Food & Events zullen in mei 2017 samenwerken bij het bereiden van een luxe sponsor diner in De Koningshof te Urk, waarbij de aanwezigen doneren aan het goede doel. Dit keer staat het werk van Aleh centraal, Israëls grootste zorgnetwerk voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

Meer nieuws in deze categorie

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Eerste drijvende LNG-terminal aangekomen in Eemshaven

Zondag 4 september is de Golar Igloo, de eerste FSRU (Floating Storage Regasification Unit) die wordt gebruikt voor Gasunie-dochter EemsEnergyTerminal, aangekomen in de Eemshaven. Het schip voer met hoog water de Eemshaven binnen. De FSRU kan vloeibaar aardgas (LNG)...

Lees meer