Over Eemshaven.info

text[==>>]

Eemshaven.info

Eemshaven.info, de netwerkorganisatie voor de Eemsdelta regio, wil  de onderlinge business tussen bedrijven binnen het netwerk bevorderen en de economische ontwikkeling in de regio stimuleren. Het delen van kennis, informatie en contacten moet ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties binnen het netwerk succesvoller gaan samenwerken en elkaar beter kunnen ondersteunen.
Een digitaal interactief platform voor contact, handel en informatie, netwerkbijeenkomsten, zakelijk speeddaten, bedrijfsbezoeken, presentaties, maandelijkse nieuwsbrief en een vakbeurs bieden leden de mogelijkheid zich optimaal te profileren binnen het netwerk en de regio Eemsdelta.
Eemshaven.info speelt een actieve rol bij het bijeenbrengen van individuele bedrijven, het leggen van nieuwe contacten en versterken en vergroten van zakelijke netwerken voor haar leden in de regio en in Duitsland.
Wilt u lid worden van Eemshaven.info? Neem dan contact op met Karla Wielenga via telefoonnummer 06 – 436 945 79. Voor het rechtstreeks aanvragen van een offerte klikt u op deze pagina.

Karlawielenga

Karla Wielenga, directeur Eemshaven.info