Applus+ RVD: nieuw dienstenpakket

18 jan 2017Service

Applus+ RVIS, de nieuwe joint venture tussen Applus+ RTD en Airfilms Productions, is gespecialiseerd in de visuele inspectie van moeilijk te bereiken installaties en objecten met behulp van robotica.

 De joint venture zal inspelen op de behoefte aan kosten efficiënte oplossingen in onder andere de olie-, gasindustrie en is een antwoord op de aantrekkende vraag naar innovatieve inspectiemethoden die een efficiënt en veilig alternatief bieden voor traditionele inspectiemethoden. Deze diensten zullen ingezet worden in een brede markt, waaronder de olie-, gas-, energie-, en chemische-industrie, alsmede alle overige industriële plants en infrastructuren. Applus+ RVIS ontwikkelt in huis oplossingen en technologieën voor innovatieve inspectiediensten op afstand voor moeilijk bereikbare assets; op de grond en in de lucht. zoals luchtfotografie, 3D mapping en infrarood onderzoek.

Sytze Voulon: “Deze joint venture belichaamt onze toewijding aan het leveren van een breed spectrum aan inspectietechnieken en innovatieve producten die onze klanten oplossingen bieden die de Total Cost of Operation verlagen en tegelijkertijd de technische integriteit van hun assets bewaken.”

Voor meer informatie over Applus+ RVIS, neemt contact op met:

Bart Hartge, Sales Director Applus+ RVIS

bart.hartge@applusrvis.com

+31 70 369 63 89

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer