Applus+ RVD: nieuw dienstenpakket

18 jan 2017Service

Applus+ RVIS, de nieuwe joint venture tussen Applus+ RTD en Airfilms Productions, is gespecialiseerd in de visuele inspectie van moeilijk te bereiken installaties en objecten met behulp van robotica.

 De joint venture zal inspelen op de behoefte aan kosten efficiënte oplossingen in onder andere de olie-, gasindustrie en is een antwoord op de aantrekkende vraag naar innovatieve inspectiemethoden die een efficiënt en veilig alternatief bieden voor traditionele inspectiemethoden. Deze diensten zullen ingezet worden in een brede markt, waaronder de olie-, gas-, energie-, en chemische-industrie, alsmede alle overige industriële plants en infrastructuren. Applus+ RVIS ontwikkelt in huis oplossingen en technologieën voor innovatieve inspectiediensten op afstand voor moeilijk bereikbare assets; op de grond en in de lucht. zoals luchtfotografie, 3D mapping en infrarood onderzoek.

Sytze Voulon: “Deze joint venture belichaamt onze toewijding aan het leveren van een breed spectrum aan inspectietechnieken en innovatieve producten die onze klanten oplossingen bieden die de Total Cost of Operation verlagen en tegelijkertijd de technische integriteit van hun assets bewaken.”

Voor meer informatie over Applus+ RVIS, neemt contact op met:

Bart Hartge, Sales Director Applus+ RVIS

bart.hartge@applusrvis.com

+31 70 369 63 89

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer