Bredenoord depot Groningen feestelijk geopend!

10 okt 2016Service

30 september 2016 vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe depot Zuidbroek (Groningen). Door middel van dit depot kan Bredenoord de klanten in het Noorden van het land nog sneller bedienen. Bredenoord maakt gebruik van het terrein en de faciliteiten van Buitenkamp pompen. Zowel Buitenkamp als Bredenoord kennen een lange geschiedenis en een rijke ervaring. Buitenkamp als specialist in pompen en Bredenoord in (mobiele) energievoorziening kennen beiden dezelfde uitdagingen en bieden beiden oplossingen zoals 24/7 service, een focus op betrouwbaarheid en een snelle levering. De samenwerking werd met de opening van de locatie kracht bijgezet door het event samen te organiseren. Bij deze locatie kunt u terecht voor alle verhuur materialen en toebehoren van Bredenoord. Aggregaten, ESavers, maar ook verdeelkasten en o.a. kabels zijn nu ‘om de hoek’ beschikbaar. Uiteraard helpen wij u ook graag als u zelf een (maatwerk) stroomvoorziening wilt aanschaffen en kunnen wij voorzien in de services van machines.

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben Bredenoord en Buitenkamp zich kort voorgesteld aan de aanwezig gasten en was er de mogelijkheid om de producten van Buitenkamp en Bredenoord van dichtbij te bekijken.

Contact Wilt u meer informatie over de nieuwe locatie in Zuidbroek? Neem contact op met Area Manager Ton Verbeek (t.verbeek@bredenoord.nl / +31 6 13281410).

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer