Collé importeur Bergmann machines voor Nederland

7 dec 2020Service

‘Collé Machinehandel B.V. wordt importeur van het Duitse kwaliteitsmerk Bergmann Maschinenbau voor Nederland’.

De kracht van twee professionele en innovatieve bedrijven biedt Nederlandse klanten een breed assortiment: rups-, compactdumpers & de werktuigdrager/maairobot M201.

Vanzelfsprekend kunnen ‘custom made’ oplossingen voor het totale assortiment van Bergmann Maschinenbau in onderling overleg met de specialisten van Collé Machinehandel B.V. geleverd worden. Vanaf januari 2021 is het totale assortiment van Bergmann Maschinenbau beschikbaar bij Collé Machinehandel B.V.. De dumpers zijn in verschillende standaarduitvoeringen leverbaar en daarnaast volledig te ‘customizen’. De robuuste dumpers met Stage V motoren voelen zich thuis op elk ruwterrein. Naast de dumpers met Stage V motoren komt Bergmann binnenkort met een innovatie, de 100% emissievrije dumper C804e. Dit is een 3,5 tons, volledig elektrisch aangedreven dumper. Ook de C804e kan volledig naar klantwens geleverd/geproduceerd worden.

Enkele voorbeelden van ‘custom made’ machines/ specials zijn:

  • de C815s met kraan en telescopische zwanenhalsoplegger voor het vervoer van lange ladingen op moeilijk terrein.
  • de C912s met ‘Streumaster’ technologie voor het stabiliseren van grond en het mengen van grond met bijvoorbeeld kalk.
  • de C912s uitgerust met een laadkraan van 8,80 meter voor aanlevering goederen op bouwplaatsen en het transporteren van materialen op slecht begaanbaar terrein.

Kunt u niet wachten? De C815s en C912s zijn al te bewonderen op onze vestiging in Sittard.

Welke werkzaamheden u ook op ruwterrein moet verrichten, Collé Machinehandel B.V. heeft altijd de ideale oplossing voor u.

 

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer