Collé Rental & Sales: Wereldprimeur: levering 1ste hybride autohoogwerker 45 meter

11 feb 2021Service

‘Fortron Totaal Gevelmanagement en Collé Rental & Sales continueren de samenwerking alsmede de overdracht van de 1ste hybride Palfinger WT 450 ter wereld, met een werkhoogte van 45 meter’.

Fortron Totaal Gevelmanagement, en Collé Rental & Sales zetten hun handtekening onder het langdurig partnership. Daarnaast ontvangt Fortron de sleutels van de eerste hybride Palfinger WT 450 autohoogwerker in hun eigen huisstijl.

De hybride WT 450 is uitgerust met een 60 kWh accupakket en kan via meerdere mogelijkheden opgeladen worden, zoals 230V/16A of 400V/16A-32A. ’s Avonds 100% opladen betekent de hele dag erna 100% elektrisch werken. Aan het einde van de werkdag is nog voldoende restcapaciteit over. Zou de accu helemaal leeg zijn, dan neemt de dieselmotor de werkzaamheden traploos over. Verder beschikt de hybride WT 450 over een duidelijk, compact en multifunctioneel display met geïntegreerde batterij-indicatiemeter.

De hybride WT 450 maakt geen geluid en heeft geen schadelijke uitstoot. De ideale autohoogwerker, met een werkhoogte van 45 meter, voor werkzaamheden binnen stadscentra, bij scholen of kantoren. Het complete aanbod van Palfinger en France Elévateur autohoogwerkers kan door Collé Rental & Sales uitgerust worden met een ‘custom made’ hybride pakket.

Welke werkzaamheden u ook moet verrichten, Collé Rental & Sales heeft altijd de ideale oplossing voor u, ook hybride oplossingen.

Bekijk de demofilm van de hybride Palfinger WT 450.

 

 

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer