debesteleasedeal: geen gedoe

11 feb 2020Service

Twee Drentse ondernemers hebben het vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl gelanceerd. Hét startpunt voor zakelijke leaserijders in Nederland die willen rijden tegen de beste prijs en met de beste voorwaarden. In 2 minuten geef je jouw autowensen online door en je ontvangt gratis de leasevergelijker. Vergelijk en kies de beste deal! Zo is het duidelijk onder welk leasecontract en voorwaarden de klant een handtekening zet.

Er zijn diverse online rekentools waar ondernemers hun leaseauto of bedrijfswagen kunnen uitzoeken. Een vergelijkingsplatform met persoonlijk advies die de verschillende offertes en voorwaarden in een begrijpelijke taal uitlegt bestond nog niet. Hoogste tijd, vonden Floris Mulder en René Meijer, oprichters van debesteleasedeal.nl.

De beste deal. Zonder gedoe.

Dat is ons doel en voor iedereen makkelijk en toegankelijk. Het werkt als volgt:

1. Geef je autowensen in 2 minuten door via de website debesteleasedeal.nl.

2. We nemen kort contact met je op om de aanvraag compleet te maken en eventuele vragen direct te beantwoorden.

3. Wij vergelijken offertes van de beste leasemaatschappijen in Nederland.

4. Je ontvangt onze leasevergelijker met daarin de beste lease deal.

Zo rijd je altijd een leaseauto tegen de beste prijs en met de beste voorwaarden. Een leasecontract zit je toch vaak enkele jaren aan vast en zo weet je zeker dat je een handtekening zet onder een leasecontract dat klopt.

De tijd van ondernemers is schaars

Zowel Floris als René weten als geen ander dat tijd schaars is voor ondernemers. Als je dit afzet tegen het oerwoud van pagina’s tellende voorwaarden, mantelovereenkomsten en opdrachtbevestigingen die leasemaatschappijen hun klanten toesturen, dan weet je ook dat de vraag naar persoonlijk en onafhankelijk advies groot is.

“Vaak willen klanten ons verdienmodel weten. Daarover kunnen we transparant zijn: De klant betaalt niks voor onze vergelijkingsservice. Wij ontvangen een eenmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij.”

Je kent het vast wel: accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen die je bellen en graag een kop koffie met je willen drinken. Vervolgens kun je zelf de voorwaarden uitpluizen en vergelijken met de andere aanbieders. Tijd die voor ondernemers kostbaar is.

“Dagelijks spreken wij ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. Welke auto past het beste bij mijn mobiliteitsbehoefte? Welke leasevorm? “Omdat wij geen onderdeel zijn van een leasemaatschappij of dealer, kunnen wij echt onafhankelijk advies geven”, dit wordt erg gewaardeerd en zie je terug in onze klantervaringen, aldus Floris Mulder.

Auto leasen? Eerst even vergelijken, verstandig

Sta je op het punt om een nieuwe leaseauto of bedrijfswagen uit te zoeken? Heb je vragen en wil je graag de leaseopties en mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken met een

ervaren mobiliteitsadviseur? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor direct persoonlijk advies via 050-205 78 99.

Meer nieuws in deze categorie

Corocor: Zomer in Nederland

Corocor: Zomer in Nederland

Zomer in Nederland In een periode waarin een deel van Nederland vakantie (in eigen land) viert werken we bij Corocor rustig door voor onze opdrachtgevers. In deze nieuwsbrief aandacht voor waterschade en dan met name schade die ontstaan is door regen of hoosbuien. In...

Lees meer
De Mark TANNER MBA vernieuwd!

De Mark TANNER MBA vernieuwd!

EC ventilator – Hogere vermogens – In prijs verlaagd – Uit voorraad leverbaar De Mark Tanner MBA is vernieuwd! Deze fraai uitziende hangende watergevoede luchtverwarmer is nu standaard voorzien van een traploos regelbare EC-axiaalventilator. De vernieuwde units zijn...

Lees meer