debesteleasedeal: geen gedoe

11 feb 2020Service

Twee Drentse ondernemers hebben het vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl gelanceerd. Hét startpunt voor zakelijke leaserijders in Nederland die willen rijden tegen de beste prijs en met de beste voorwaarden. In 2 minuten geef je jouw autowensen online door en je ontvangt gratis de leasevergelijker. Vergelijk en kies de beste deal! Zo is het duidelijk onder welk leasecontract en voorwaarden de klant een handtekening zet.

Er zijn diverse online rekentools waar ondernemers hun leaseauto of bedrijfswagen kunnen uitzoeken. Een vergelijkingsplatform met persoonlijk advies die de verschillende offertes en voorwaarden in een begrijpelijke taal uitlegt bestond nog niet. Hoogste tijd, vonden Floris Mulder en René Meijer, oprichters van debesteleasedeal.nl.

De beste deal. Zonder gedoe.

Dat is ons doel en voor iedereen makkelijk en toegankelijk. Het werkt als volgt:

1. Geef je autowensen in 2 minuten door via de website debesteleasedeal.nl.

2. We nemen kort contact met je op om de aanvraag compleet te maken en eventuele vragen direct te beantwoorden.

3. Wij vergelijken offertes van de beste leasemaatschappijen in Nederland.

4. Je ontvangt onze leasevergelijker met daarin de beste lease deal.

Zo rijd je altijd een leaseauto tegen de beste prijs en met de beste voorwaarden. Een leasecontract zit je toch vaak enkele jaren aan vast en zo weet je zeker dat je een handtekening zet onder een leasecontract dat klopt.

De tijd van ondernemers is schaars

Zowel Floris als René weten als geen ander dat tijd schaars is voor ondernemers. Als je dit afzet tegen het oerwoud van pagina’s tellende voorwaarden, mantelovereenkomsten en opdrachtbevestigingen die leasemaatschappijen hun klanten toesturen, dan weet je ook dat de vraag naar persoonlijk en onafhankelijk advies groot is.

“Vaak willen klanten ons verdienmodel weten. Daarover kunnen we transparant zijn: De klant betaalt niks voor onze vergelijkingsservice. Wij ontvangen een eenmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij.”

Je kent het vast wel: accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen die je bellen en graag een kop koffie met je willen drinken. Vervolgens kun je zelf de voorwaarden uitpluizen en vergelijken met de andere aanbieders. Tijd die voor ondernemers kostbaar is.

“Dagelijks spreken wij ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. Welke auto past het beste bij mijn mobiliteitsbehoefte? Welke leasevorm? “Omdat wij geen onderdeel zijn van een leasemaatschappij of dealer, kunnen wij echt onafhankelijk advies geven”, dit wordt erg gewaardeerd en zie je terug in onze klantervaringen, aldus Floris Mulder.

Auto leasen? Eerst even vergelijken, verstandig

Sta je op het punt om een nieuwe leaseauto of bedrijfswagen uit te zoeken? Heb je vragen en wil je graag de leaseopties en mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken met een

ervaren mobiliteitsadviseur? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor direct persoonlijk advies via 050-205 78 99.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer