Eemsdelta 2020 gerechten in Het Lokaal

16 dec 2019Service

Aard “verschuiving” in Grand café Het Lokaal. Naast gezellige kroegfunctie is de horecagelegenheid verandert in ook een volwaardig restaurant.

Damster Teun en Delfzielster Patrick zijn de nieuwe chefs die bezoekers in Het Lokaal dagelijks helpen een aantrekkelijke maaltijd te kiezen.

Middels de met zorg samengestelde nieuwe menukaart wordt door het horecateam van Het Lokaal aan de gasten een smaakvolle keuze voorgelegd.

Ze dragen dezelfde schorten en dezelfde zwarte blouses. Ze hebben dezelfde postuur. Maar, Patrick Visser (44) en Teun Henderikse (28) zijn als chefs van Het Lokaal gemakkelijker uit elkaar te houden dan buurman en buurman uit de beroemde tv-serie, kom maar eens langs.

Zij zijn de nieuwe chefs annex gastheren die antwoord geven op de belangrijkste vraag van de dag in veel huishoudens: Wat eten we vandaag?

Ze kiezen voor gerechten passend in de Eemsdelta, herkenbaar, betaalbaar en van de hoogste kwaliteit.

Op hun domein in de keuken hebben de beide chefs in hun show veel lol. Ze maken geintjes met collega’s in de bediening en vermaken elkaar en de gasten. .”We proberen het een beetje losjes te doen en af en toe een geintje te maken”, beweren ze allebei.

Inspiratie en entertainment
De directie van Het Lokaal is overtuigd van de waarde van de uitbreiding van het aanbod met de Eemsdelta 2020 gerechten.

Noordelingen willen graag goed, maar ook bekend en indien nodig snel eten.

Teun en Patrick verzorgen dit aanbod maar kunnen, als ervaren chefs, desgewenst aan ieder verzoek voldoen. Ook voor groepen en bij feestelijke gelegenheden kunnen menu’s op maat en smakelijke buffetten worden verzorgd.

Makkelijk, snel én lekker
De Wat-Eten-We-Vandaag? recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig, snel en vooral heel erg lekker. Patrick en Teun staan voor je klaar met menukeuzes waarvan je gaat watertanden. Zie onze aansprekende menukaart.

Meer nieuws in deze categorie

GroBusiness – Route2Market

Wij van GroBusiness, organiseren op dinsdag 12 april ons allereerste live GroBusiness café voor MKB in Stad en Ommeland. Tijdens het café gaan we in op de Route2Market, het nut én de noodzaak van een gestructureerde marktbenadering, versterkt door het snel...

Lees meer
S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems internationaal met Andon-bord

S&S Systems heeft een revolutionair multi-level, interactief Andon-bord afgeleverd voor procesoptimalisatie bij Emerson. Emerson Automation Solutions, onderdeel van het wereldwijde Emerson Inc., is een wereldwijd Fortune 500 productiebedrijf dat technologie en...

Lees meer